Adik beradik soleh

Ni gambar2 masa Aisyah mula-mula nak belajar merangkak…masa mula2 gambar di ambil abang long ( Kauthar ) tengah sibuk main air..so dia tak kaco..

ni masa abg long dia takde kat situ…Aisyah tgh nak cuba merangkak so ibu try ambil gambar.

 

Uh oh tengok dia try angkat badan dia…skit je lg sayang,u can do it..

 

Tiba-tiba abanglong dtg,dia memang jeles kalu org amik gamba Aisyah..tgk la tu..

 

Lepastu bermula lah dua beradik ni main feveret sport diorang…wrestling..hahaha..tgk muka Aisyah tu tak kisah pun abang dia ganazz dgn dia…
ibu ::”abg long jgn duk atas adik,duk tepi adik”
abg long :: “tepi..?tepu macam mane..macam ni ke..?”

actually dialog ibu je yg wujud,dialog abg long tu tak wujud sbb dia tak reti ckp lg..dialog dia tu ibu bubuh berdasarkan riak muka dia tu..mcm seolah2 lebih kurang camtu la agaknya dalam hati dia.

 

Haa tgk Aisyah pun ganazz juga tgk je muka dia yg garang tu..

Waahaa tengok the mighty Aisyah dah men tergolekkan abg long dia…hahahaha. Tak jadi sesi belajar merangkak dah..

Aisyah :: “abg long jgn memain dgn adik, adik bole terbalikkan abg long tau..”

sama juga tu dialog rekaan ibu ;)

Macam tu la hari2 anak2 ibu…memang letih sangat layan dua anak kecik serentak tapi habuannya ialah kemanisan kasih sayang dan kepuasan melihat anak2 sendiri membesar… ;)
Saya adalah Pengedar Vivix Shaklee and Stokis Vivix Shaklee yang terbesar di Malaysia dengan 20 tahun pengalaman Shaklee.
Itulah rezeki ibu yang ALLAH bagi, ibu hidup sederhana saje,tak mewah sgt tapi alhamdulillah tak susah mane pun. Tapi ibu ada two little angels yg sgt menghiburkan hati plus seorang suami yg sgt penyayang..alhamdulillah ;)

SaveSave




Tonton Video 2 minit memaparkan aktiviti kami team SuperStars Shaklee yang merupakan Group Pengedar Shaklee Aktif No.1 di Malaysia



Cari Agen Shaklee di Area Anda?  -->  Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia


Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online


Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017


 

5 thoughts on “Adik beradik soleh”

  1. asik lupa je nk ckp. Baju Kauthar tu sbijik baju Hafiy. Hahaha. Beli kat care4 ke giant tah. Beli masa Hafiy 4-5bln,smpai skg dok pakai lg. Dah tak besar2..

  2. Kak Fid thanks for walk into my humble blgo..
    ye mmg kdg2 mcm kembar je diorg ni,dah la baju dua2 kuning tu…
    kembar sorg keluar dulu lepas 15bulan baru yg satu lagi keluar..hehehehe

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge