Afwan afwan afwan – update contest iPhone 5s dan senarai peserta terpilih setakat ini.

Salam November penuh cemerlang buat semua pembaca dan pelawat blog www.superibu.com

alhamdulillah October telah berlalu dengan penuh cemerlang buat kami. Diharapkan anda juga begitu. Dari pihak penganjur contest iPhone 5S, kami ingin memohon maaf kerana setelah satu minggu setelah tarikh akhir preliminary, kami senyap sunyi tanpa khabar berita.

 

Terima kasih kami ucapkan kepada saudara Muaz Faris peserta contest dari FB yang sungguh cemerlang setiap hari. Nama beliau disebut-sebut oleh penaja sejak pertama kali saudara Muaz muncul sebagai peserta.

 

Kami juga terlepas pandang bahawa sifu kami tuan Hasbul Aqill ada meminta kami extedn tarikh akhir preliminary. Pleh kerana kesilapan tersebut, kami ingin memohon maaf dan dengan ini kami extendkan tarikh akhir preliminary kepada sehingga Isnin 4 Novermber 2013 jam 11.59 malam.

 

Bermula Selasa 5 November, setiap peserta akan menerima tugasan pertama samada dari blog atau FB.

Kami sudahpun mendapat jemputan dari wakil Apple Malaysia untuk merasai pengalaman menggunakan iPhone 5S yang baru saja dilancarkan.

Khas buat anda kami akan siarkan video berkenaan pada minggu akan datang.

 

Berikut kami senaraikan semua blog yang berjaya melayakkan diri ke peringkat seterusnya :

 

  1. http://nafizaakasah.blogspot.com/2013/10/contest-iphone-5s-woww-hebat.html
  2. http://ladyqay.blogspot.com/2013/10/set-bersalin-yang-mana-satu-pilihan-hati.html
  3. http://imaneeda.blogspot.com/2013/10/special-review-on-vitaminibucom-dan.html
  4. http://mrssuperawesome.blogspot.com/2013/10/i-wanna-be-winner-of-iphone-5s-and-cash.html
  5. http://yanmieonline.com/2013/10/set-bersalin-shaklee-untuk-berpantang-nanti/
  6. http://kayyana85.blogspot.com/2013/10/contest-iphone-5s-siapa-nak-jom-join.html
  7. http://celebrationofloveaa.blogspot.com/2013/10/ibu-ibrahim.html
  8. http://murahgerek.blogspot.com/2013/10/review-blog-entri-kasik-panas-ver2-demi.html
  9. http://iceboxrivet.blogspot.com/2013/10/sesungguhnya-setiap-yang-ada-dilangit.html
  10. http://uteenkufa.blogspot.com/2013/10/wanita-wajib-baca-lelaki-sunat-aja.html
  11. http://mrssuperawesome.blogspot.com/2013/10/i-wanna-be-winner-of-iphone-5s-and-cash.html
  12. http://www.benashaari.com/2013/10/ibrahim-nak-kasi-qhaliff-iphone-5.html
  13. http://www.paly.my/2013/10/blog-vitaminibucom-aku-nak-complain.html
  14. http://nur-sufina.blogspot.com/
  15. http://ourrandomrainbow.blogspot.com/2013/10/jom-menangi-iphone-5s-cash-etc-dengan.html
  16. http://www.mizisempoi.com/2013/10/pengedar-shaklee-yang-menjual-set.html
  17. http://bloggerselamba.blogspot.com/2013/10/set-bersalin-shaklee-untuk-ibu-ibu.html
  18. http://af-aziey.blogspot.com/2013/10/bestnyer-klu-dpt-hadiahkan-iphone5.html
  19. http://aleenmeow.blogspot.com/2013/10/ibrahim-5s-dan-impian.html
  20. http://stayinheart.blogspot.com/2013/10/tuah-ayam-nampak-di-kaki-tuah-iphone-5s.html
  21. http://fitrihadi.com/2013/10/review-superibu-com-set-bersalin-shaklee-yang-terbaik/
  22. http://www.syuhadasalleh.my/2013/10/iphone-5-shaklee.html
  23. http://khairulzamri.com/set-bersalin-shaklee/
  24. http://www.cikgunaman.com/2013/10/iphone-5shaklee.html
  25. http://kembaraperjalanan.blogspot.com/2013/10/berpantang-bersama-shaklee.html
  26. http://blog.pahan.my/2013/10/kenapa-superibu-patut-pilih-saya-untuk-menyertai-contest-iphone-5s/
  27. http://kimijamai.blogspot.com/2013/10/contest-kenapa-superibu-patut-pilih.html
  28. http://muazfaris.com/superibu-contest-iphone-5s/
  29. http://mrssuperawesome.blogspot.com/2013/10/i-wanna-be-winner-of-iphone-5s-and-cash.html
  30. http://www.akmaomar.com/kenapa-superibu-patut-pilih-saya-untuk-menyertai-contest-iphone-5s/
  31. http://www.kakiblog.my/3-tabiat-hebat-blogger/
  32. http://www.sensasi2020.com/2013/10/kenapa-superibu-patut-pilih-saya-untuk.html
  33. http://rishamelongadis.blogspot.com/2013/11/permata-hati-ibrahim-genap-setahun.html

 

Alhamdulillah 33 blogger layak menyertai contest ini secara rasmi.

 

Dan sebagai menebus kami yang terlepas pandang pesanan sifu, kami extendkan contest sepertimana permintaan beliau sehingga ke tarikh berikut :

 

Tarikh akhir : 4 November 2013, Isnin

Masa : 11.59malam

Task : Refer sini – http://superibu.com/2013/10/contest-iphone-5s-cabaran-bermula/

Dalam entry penyertaan anda diminta untuk menyertakan link blog ini. Tak payah listkan penaja lagi sebab tak larat saya nak menaip. Hehehe

 

 

*extension 7 hari tu ada hikmahnya, terdapat penambahan bilangan penaja di mana bermaksud ada juga pertambahan hadiah RM RM RM :)

 

Terima kasih dan selamat ber-contest-hontas :)

 

P/s : peserta FB yang layak akan dimaklumkan di page

 

P/s/s : yang nak sertai peringkat extension preliminary mohon semak di sini untuk task bagi pserta blog dan FB http://superibu.com/2013/10/contest-iphone-5s-cabaran-bermula/




Tonton Video 2 minit memaparkan aktiviti kami team SuperStars Shaklee yang merupakan Group Pengedar Shaklee Aktif No.1 di Malaysia



Cari Agen Shaklee di Area Anda?  -->  Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia


Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online


Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017


 

24 thoughts on “Afwan afwan afwan – update contest iPhone 5s dan senarai peserta terpilih setakat ini.”

  1. Pingback: Contest iPhone 5S : Cabaran bermula | SuperIbu.com

  2. Alamakk.. tutup muka malu ..hihi

    *btw, senarai penaja tu boleh copy paste je, buat sekali dan boleh guna banyak kali . save draft atau di microsoft word pun ok.

  3. salam kak salwa
    alhamdulillah tersenarai juga
    nak menang tepon tu tak sure la since rasanya ramai pulop yg terer bab technical
    arap kreatip entry sudahlah kan..
    ahahhaa…
    tak sabo nak tggu esok.
    adei adei adei..

  4. Alhamdulillah, tak sangka saya terpilih…:)
    Ingatkan mmg takde harapan sbb kebanyakan yang join ni semuanya otai2 blogger…saya lak, 1st time join blog contest..
    Anyway, terima kasih banyak2!!!

  5. Wahh alhamdulillah thanks a lot sis and para juri, x sangka terpilih jugak :D 2- 3 hari ni line lembab ni dpt bukak tgk2 tersenarai, alhamdulillah :) tp pasni kena buat apa yea? sorry Qeela kurang jelas, adekah kene buat entry berkenaan mengapa kena pilih sy sebagai pemenang tu? :)

  6. Pingback: Contest iPhone 5S Revolusi Bisnes Online - Task 1 | SuperIbu.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge