Task 1 extended sampai Awal pagi esok

Oleh kerana ramai contestant yang baru notice bahawa mereka terpilih untuk join dan ramai pula yang minta extend

 

Maka kami pun bersetuju untuk extend tarikh Task 1 ni sehingga awal pagi Khamis 14 November 2013, iaitu pada jam 10.00 pagi.

 

 

InshaaALLAH jam 4 petangnya kami akan annpunce Task Kedua pula untuk anda

 

Sesuai la jugak Task 1 di extend sebab kebetulan anak ketiga saya sedang di tahan di ward, inshaaALLAH pagi ni boleh discharge kalau dah boleh makan dan tak muntah lagi.

 

Berhati-hati ye sebab sekarang musim kanak-kanak kena Rotavirus. Virus ini amat berbahaya kepada kanak-kanak kecil kerana mereka mudah dehydrated setelah muntah-muntah.

 

Anak saya pun semalam dah dehydrated masa sampai ward. Doctor nak cari vein untuk masukkan air pun tak dapat. mujurlah ikhtiar last tu dapat kalau tak doctor nak sorong masuk ICU :(

 

Terima kasih banyak-banyak saya ucapkan buat semua yang mendoakan kesembuhan anak saya.

 

Dan di kesempatan ini saya nak bagi kod HTML yang dah diperbaiki untuk semua peserta contest

 

 

Harap kali ni kod ni berfungsi dengan baik

 

 

<p style=”text-align: center;”><a href=”http://superibu.com/”><img title=”banner contest” alt=”banner contest” src=”http://superibu.com/wp-content/uploads/2013/11/1462093_668681519830077_122289766_n.jpg” width=”161″ height=”346″ /></a></p>

 

 

 

Terima kasih dan jumpa lagi :)

 
Tonton Video 2 minit memaparkan aktiviti kami team SuperStars Shaklee yang merupakan Group Pengedar Shaklee Aktif No.1 di MalaysiaCari Agen Shaklee di Area Anda?  -->  Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia


Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online


Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017


 

8 thoughts on “Task 1 extended sampai Awal pagi esok”

  1. Assalammualaikum,

    Oh musim ye, risau juga ni sebab anak jenis kalau demam ke apa ke suka berjangkit sesama diorang. ada juga buat research tentang rotavirus ni, memang bahaya. hari tu masa anak umur 6 bulan, doktor ada offer vaksin rotavirus tp xambik pun…mungkin boleh pertimabangkan..memang risau kalau anak2 tak sihat ni. moga anak cepat sembuh.

    Terima kasih juga bagi peluang extend task1 :)

  2. Musiim kanak-kanak terkena virus RotaVirus, bahaya juga virusnya boleh muntah2. Semoga Umar cepat sembuh. Dah publish semenjak awal dulu lagi. Semoga berada dalam senarai peserta. Insya Allah….

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge