Set Bersalin Shaklee akhiri derita Ibu Berpantang

Alhamdulillah saya sangat bersyukur kepada ALLAH kerana sejak May 2013  saya berjaya membantu ramai ibu berpantang secara pembedahan sembuh dengan cepat dan cergas bertenaga sepanjang tempoh berpantang sambil berjaya menyusukan bayi 100% dengan susu ibu dengan ikhtiar Set Bersalin Shaklee <– Klik sini untuk baca lebih lanjut berkenaan Set Bersalin Shaklee

 

Set Bersalin Shaklee
Bestnya baca luahan hati Ibu Berpantang yang guna Set Bersalin Shaklee ni kan…

 

Masih saya teringat kenangan melihat sahabat-sahabat dan ahli keluarga terdekat yang melalui proses pemulihan selepas bersalin secara Pembedahan Cesarean yang amat menyakitkan, luka bernanah, berair, dan terpaksa di cuci setiap hari.Dah sebulan pun luka masih belum baik…menyebabkan ibu-ibu ni tertekan dan ramai yang gagal menyusu dengan susu ibu kerana kesihatan terganggu akibat proses pemulihan yang lambat….malah ada yang share dengan saya, katanya masa berpantang terasa diri macam mama bosan, tertekan, serabut, penat dan kusut….

sehinggalah mereka menggunakan Set Bersalin Shaklee, alhamdulillah ramai sangat yang mendapat prubahan positif, yang dulunya luka bersalin ambil masa sampai sebulan baru pulih, kini pulih dalam masa 1 minggu sahaja….jalan pun boleh laju (tak sedar jalan laju katanya ya Aya Radzuan )

Susu pula melimpah ruah bak kata Asyikin Hj Md Sudin….dan pengalaman berpantang paling bahagia berbanding sebelum ini bak kata Aizzah Zack

Kerana inilah saya, berbekalkan kepakaran dan pengalaman saya sejak 2007, meneruskan perjuangan untuk membantu para ibu bersalin melalui tempoh berpantang yang selesa agar kembali sihat dan pulih sambil menjayakan penyusuan. Kerana ibu itu nyawa sesebuah keluarga bahagia….

bila ibu sihat dan ceria, keluarga pun bahagia inshaaALLAH

 

Klik link merah ini untuk baca lebih lanjut berkenaan Set Bersalin Shaklee

 

Kepakaran saya dalam bidang ini adalah sejak tahun 2007, diiringi pengalaman sejak 1997, alhamdulillah telah banyak membantu para ibu bersalin terutamanya yg bersalin secara pembedahan sembuh dengan cepat tanpa risiko luka berair dan bernanah.

Maaf kerana tidak bercerita berkenaan Set Bersalin Shaklee di entry ini. Kerana jujurnya kami hanya mahu berkongsi kisah bahagia ibu-ibu berpantang yang menggunakan produk ini.

 

Ibu Berpantang yang berminat nak dapatkan khidmat kepakaran, nasihat dan konsultasi berkenaan ibu selepas bersalin, boleh isikan nama anda di ruangan di bawah. Kami berikan anda panduan dan konsultasi setiap bulan secara PERCUMA.





Tips dan Nasihat Percuma dari pakar untuk ibu berpantang 

We respect your email privacy

 

Terima kasih atas masa yang diluangkan. Untuk konsultasi SEGERA anda boleh hubungi kami di saluran berikut :

 

Pengedar Shaklee  : 0111 999 5667

 

 




Tonton Video 2 minit memaparkan aktiviti kami team SuperStars Shaklee yang merupakan Group Pengedar Shaklee Aktif No.1 di Malaysia



Cari Agen Shaklee di Area Anda?  -->  Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia


Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online


Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017


 

6 thoughts on “Set Bersalin Shaklee akhiri derita Ibu Berpantang”

  1. Pingback: Harga Set Bersalin Shaklee | Pengedar Shaklee di Cheras dan Ampang

  2. Pingback: Cara Makan Set Bersalin Shaklee yang betul dan berkesan

  3. Pingback: Set Bersalin Shaklee Pilihan Terbaik Ibu Bijak Berkualiti

  4. Pingback: Set Bersalin Shaklee Pilihan Terbaik Ibu Berpantang | SweetBeni.Com | Pengedar Sah Shaklee Malaysia

  5. Pingback: Pengalaman Berpantang Dengan Set Bersalin Shaklee | Pengedar Shaklee Master Coordinator

  6. Salam, sejak menyertai contest Shaklee saya mula mencari cari info tentang Shaklee sehinggalah saya berjuma blog puan dari video di youtube. Banyak info saya dapat di sini.
    Semoga perniagaan puan terus maju jaya.
    Terima kasih.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge