Cerita Sabun Aura Shower Gel Bath Himalayan Salt…panjangnya nama

Shower Gel Bath Himalayan Salt – panjangnya nama, saya panggil sabun aura je..hehehe

sabun aura ni saya dapat masa saya pergi class pemantapan aura di shah alam

balik dari class tu saya tak pakai pun sabun ni

 

gel mandian aura

 

 

sampai la sabun kat rumah habis baru teringat ada sabun ni…emergency punya kes, saya pun guna lah
pengalaman saya guna mula sekali impression saya ialah : Bestnyaaa…wangiiii bau lavender + bau garam himalaya

saya pakai sabun ni dari kepala sampai kaki

maksudnya jadi macam shampoo jugak

bila mandi garam aura dan sabun aura shower gel Himalayan Salt ni, effect positive yang saya dapati ialah

  • emosi lebih stabil
  • senang bangun pagi
  • senang bangun tengah malam untuk pegi kencing
  • kalau anak2 ber wrestlingan, kalu dulu saya akan jadi tarzan, sekarang lebih tenang alhamdulillah

kalau mandi dengan shower lagi rasa ALPHA SANGAT2

kesannya SIGNIFICANT sebab saya consistent mandi garam sejak IMKK, masa putus mandi garam memang rasa lain

bila sambung dengan gel mandian ni

rasa sama dengan mandi garam

dan yang saya suka

anak mudah nak celik mata (betul2 sedar bila bangun, tak mamai2) lepas mandi pakai ni, boleh bangun awal dan pegi masjid subuh2

 

bi iznillah le semua itu yeeee

 

dan asal kisah gel sabun aura ni

saya ni terjumpa founder yang buat sabun ni

MUSLIM di Terengganu
saya excited lalu saya share di FB
subhanALLAH ramai yg nak jugak shower gel atau sabun aura ni…
meh saya share :

Harga RM35

poslaju RM9
botol 500ml

ada yang nak lagi?

call penjualnya tuan Ithnin 0133101221

terima kasih sebab bagi peluang saya share sabun ini dengan kawan2

 

 

 

 

 




Tonton Video 2 minit memaparkan aktiviti kami team SuperStars Shaklee yang merupakan Group Pengedar Shaklee Aktif No.1 di Malaysia



Cari Agen Shaklee di Area Anda?  -->  Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia


Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online


Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017


 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge