Kepada warga Malaysia di kawasan Sepang dan Nilai yang ingin dapatkan Produk Vitamin Shaklee secara COD, boleh dapatkan Produk Vitamin Shaklee anda dari Pengedar Shaklee Nilai atau Stokis Shaklee di Nilai dan Salak Tinggi iaitu Puan Rafidah Samsar.

Puan Rafidah atau nama panggilan beliau, Puan Fida boleh dihubungi untuk mendapatkan Vitamin Shaklee secara COD atau melalui Paypal dan Credit Card. Sekiranya anda berminat untuk daftar sebagai ahli Shaklee dan menjadi salah seorang wakil Pengedar Shaklee di Nilai dan Salak Tinggi, atau ingin mendapatkan konsultasi Shaklee percuma, hubungi Pengedar Shaklee anda, Fida di talian 019 239 5996.

 

 

Pengedar Shaklee Nilai

Pengedar Shaklee Nilai

 

Lokasi COD atau Self Pick-up yang disyorkan untuk COD Produk Shaklee di area Nilai dan Salak Tinggi : Tesco nilai, Giant Nilai, Salak Tinggi, Sepang dan berdekatan dengannya.

Pengalaman Menggunakan Shaklee oleh Puan Fida

Alhamdulillah dengan izin Allah dan ikhtiar melalui pengambilan produk penyusuan Shaklee, Fida berjaya menyusukan anak keduanya selama 2 tahun 6 bulan.

InshaaALLAH dengan pengalaman Fida dalam bidang penyusuan susu ibu dan juga pengalaman menggunakan Shaklee, anda boleh bertanyakan tip-tip dan petua penyusuan, beliau sedia membantu anda. Pengalaman pernah gagal menyusukan anak pertama dan pengalaman menyusukan anak keduanya, menjadikan beliau cukup faham dengan permasalahan yang dihadapi oleh ibu-ibu yang menyusukan anak.

Fida juga ada banyak pengalaman dan kepakaran berkenaan pelbagai produk shaklee untuk kurus, kesuburan, kecantikan, pregnancy and breastfeeding dan banyak lagi. Fida adalah terlatih secara professional dengan Shaklee di bawah bimbingan Pakar Nutrisi SHAKLEE.

 

Pengedar Shaklee Nilai, Salak Tinggi, Sepang untuk COD

FB : Rafidah Samsar

Call/WhatsApp/Telegram : 019 239 5996

Fanpage : anaksihat.com

Email : anaksihatvitamin@gmail.com

Website : Pengedar Shaklee Nilai

Poslaju : Malaysia dan international

Hubungi Puan Rafidah untuk mendapatkan Produk Shaklee dan  untuk daftar sebagai ahli Shaklee anda hari ini. Banyak benefit yang akan anda perolehi dengan daftar sebagai ahli Shaklee yang sah.

Saya mengucapkan selamat datang kepada pengguna dan ahli Shaklee yang baru mendaftar di bawah naungan kami. Sekiranya anda berminat untuk menjadi ahli, boleh terus contact Fida ya :)

Saya doakan anda sihat dan bahagia, kaya dan bahagia sepanjang hayat :)

 

 

Pengedar Shaklee / Stokis Shaklee / Pengedar Vivix Shaklee / Stokis Vivix Shaklee / Agen Vivix Shaklee

 

Team Pengedar Shaklee / Stokis Shaklee / Pengedar Vivix Shaklee dan Stokis Vivix Shaklee Terbesar Di Malaysia.

Kami berpengalaman 20 tahun dalam Shaklee dan mendapat bimbingan doktor pakar nutrisi. Exclusive bila Beli Produk Shaklee dan Beli Vivix Shaklee dengan kami,

Anda dapat hadiri seminar bimbingan kesihatan oleh doktor pakar nutrisi secara Percuma.

Kami Pengedar Shaklee dan Stokis Vivix Shaklee COD Kuala Lumpur, Putrajaya, Shah Alam, Selangor, Kuantan Pahang, Terengganu, Kota Bharu Kelantan, Perlis Pulau Pinang, Kedah, Perak, Melaka, Negeri Sembilan, Kota Kinabalu Sabah, Miri, Sarawak, Brunei, Singapore

PENGEDAR SHAKLEE

PENGEDAR SHAKLEE  1. Cari Vivix Shaklee ? Klik > Pengedar Vivix Shaklee Terbaik Malaysia

  2. Cari Katalog Produk Shaklee ? Klik > Harga Produk Shaklee Malaysia

  3. Cara Nak Jadi Ahli Shaklee ? Klik > Daftar Ahli Shaklee Paling Pantas

  4. Cari Senarai Pengedar Shaklee ? Klik > Pengedar Shaklee dan Stokis Shaklee

  5. Nak Beli Barang Shaklee ? Beli Shaklee Online Dari HQ di sini > Cara Beli Shaklee Online 

  6. Nak Tahu Tentang Vivix Shaklee? Klik Harga Vivix Shaklee

  7. Nak Buat Bisnes Shaklee ? Klik Daftar Pengedar Shaklee


 


Tahniah kerana memilih kumpulan Pengedar Shaklee / Stokis Shaklee / Ejen Shaklee / Pengedar Vivix Shaklee / Agen Vivix Shaklee terbaik di Malaysia