Untuk Daftar Ahli Shaklee 2018, Yuran Daftar Ahli Shaklee 2018 ialah RM69 sahaja seumur hidup. Total Yuran Keahlian Shaklee 2018 ialah RM80 ( iaitu RM69 yuran ahli Shaklee dan RM11 poslaju beg kit keahlian Shaklee). Anda juga boleh Daftar Ahli Shaklee PERCUMA dengan Beli Produk Shaklee berjumlah 200 point (boleh call kami di 013-3101221 untuk kami guide macam mana nak cukupkan order produk Shaklee sampai 200 point sampai dapat free membership ni ;) )

Cara Jadi Ahli Shaklee

Alahai, rugi den tak daftar ahli shaklee dulu, dah beli banyak kali dah baru tahu boleh dapat daftar ahli Shaklee percuma.

 

Nak cara mudah untuk daftar ahli Shaklee, anda hanya perlu isikan borang daftar ahli Shaklee ini. Ataupun bagi anda yang tak sempat nak isi borang keahlian Shaklee tadi, boleh SMS kami di 013 310 1221 untuk kami uruskan segera pendaftaran anda sebagai ahli Shaklee hari ini juga.

Bagi yang nak daftar ahli Shaklee secara percuma, anda hanya perlu beli produk Shaklee berjumlah 200UV (anggaran RM680) dan anda terus layak jadi ahli Shaklee secara percuma SEUMUR HIDUP tak perlu renew apa-apa pun.

Dan dengan daftar ahli Shaklee percuma dengan 200UV tu, anda turut dapat pulangan rebate tunai RM20. memang untung sungguh siapa yang daftar ahli Shaklee percuma ni

Nak tahu produk Shaklee apa yang sesuai untuk anda beli untuk cukupkan pembelian sehingga 200 point atau 200uv supaya anda layak daftar ahli Shaklee Percuma? Boleh SMS kami di 013 310 1221. Kami akan sesuaikan produk Shaklee apa untuk dibeli bersesuaian dengan keperluan anda.

 

Cara Jadi Ahli Shaklee

SMS “DAFTAR AHLI” KE 013 310 1221 UNTUK DAFTAR AHLI SHAKLEE BERSAMA KAMI

 

Sekiranya anda ada sebarang isu berkenaan pembayaran Yuran keahlian Shaklee, atau anda ingin mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan Free Membership / Jadi Ahli Shaklee percuma, anda dialu-alukan untuk menghubungi kami di 013-3101221 (talian hotline Shaklee)
Untuk Maklumat penuh berkenaan Daftar Ahli Shaklee, anda boleh membaca artikel Cara Jadi Ahli Shaklee ini. Terima kasih :)

Selamat datang kami ucapkan kepada semua mendaftar ahli Shaklee dengan kami .

 

 

 

Pengedar Shaklee / Stokis Shaklee / Pengedar Vivix Shaklee / Stokis Vivix Shaklee / Agen Vivix Shaklee

 

Team Pengedar Shaklee / Stokis Shaklee / Pengedar Vivix Shaklee dan Stokis Vivix Shaklee Terbesar Di Malaysia.

Kami berpengalaman 20 tahun dalam Shaklee dan mendapat bimbingan doktor pakar nutrisi. Exclusive bila Beli Produk Shaklee dan Beli Vivix Shaklee dengan kami,

Anda dapat hadiri seminar bimbingan kesihatan oleh doktor pakar nutrisi secara Percuma.

Kami Pengedar Shaklee dan Stokis Vivix Shaklee COD Kuala Lumpur, Putrajaya, Shah Alam, Selangor, Kuantan Pahang, Terengganu, Kota Bharu Kelantan, Perlis Pulau Pinang, Kedah, Perak, Melaka, Negeri Sembilan, Kota Kinabalu Sabah, Miri, Sarawak, Brunei, Singapore

PENGEDAR SHAKLEE

PENGEDAR SHAKLEE  1. Cari Vivix Shaklee ? Klik > Pengedar Vivix Shaklee Terbaik Malaysia

  2. Cari Katalog Produk Shaklee ? Klik > Harga Produk Shaklee Malaysia

  3. Cara Nak Jadi Ahli Shaklee ? Klik > Daftar Ahli Shaklee Paling Pantas

  4. Cari Senarai Pengedar Shaklee ? Klik > Pengedar Shaklee dan Stokis Shaklee

  5. Nak Beli Barang Shaklee ? Beli Shaklee Online Dari HQ di sini > Cara Beli Shaklee Online 

  6. Nak Tahu Tentang Vivix Shaklee? Klik Harga Vivix Shaklee

  7. Nak Buat Bisnes Shaklee ? Klik Daftar Pengedar Shaklee


 


Tahniah kerana memilih kumpulan Pengedar Shaklee / Stokis Shaklee / Ejen Shaklee / Pengedar Vivix Shaklee / Agen Vivix Shaklee terbaik di Malaysia