Senarai lengkap Pengedar Shaklee Kota Bharu atau Stokis Shaklee Kelantan tahun 2017 dengan ready stok untuk COD atau untuk Daftar Ahli Shaklee. Pengalame dalam Shaklee dah 20 tahun. Hubungi Pengedar Shaklee Kota Bharu dan seluruh Kelantan di  013- 366 5992 (Siti Sarah)

Pengedar Shaklee Kota Bharu, Kelantan

Pengedar Shaklee Kota Bharu, Kelantan

Senarai Pengedar Shaklee Kota Bharu dan Kelantan

Sarah

 

FB Page : Shaklee KB

 

Google Plus page : Pengedar Shaklee Kota Bharu

 

 

Map untuk ke Pengedar Shaklee KB :

 

 

 

Kami juga terima pembayaran melalui kad kredit dan juga secara paypal. Cuma untuk pembayaran dengan paypal kami hanya akan proses order anda selepas pembayaran clear di bank dari akaun paypal kami.

Untuk urusan beli Shaklee dengan kredit kad atau paypal anda perlu hubungi pakar bahagian ini di 013-310 1221. Pegawai kami akan bantu anda untuk dapatkan produk Shaklee melalui pembayaran kad kredit atau paypal.

Jika anda tak sempat untuk COD atau self pick up anda juga boleh pilih untuk poslaju ke mana-mana saja lokasi pilihan anda. Kami berpengalaman pos produk Shaklee sehingga ke Sabah, sarawak, Brunei, Singapore, Australia, Indonesia, Korea dan juga negara Timur Tengah.

Shaklee Cawangan Kota Bharu

Bagi anda yang nak walk-in ke Shaklee Cawangan Kota Bharu untuk beli produk Shaklee, ni alamat dan nombor telefon Shaklee Branch Kota Bharu untuk anda hubungi :

Address: 319, Section 25, Bandar Kota Bharu, Jalan Sultan Yahya Petra, Bandar Baru Kubang Kerian, 15200 Kota Bharu, Kelantan

Phone:09-747 8688

 

Shaklee Cawangan Kota Bharu

Shaklee Cawangan Kota Bharu

 

Daftar Ahli Shaklee dengan Pengedar Shaklee Kota Bharu, Kelantan

Jika anda ingin mendaftar sebagai ahli Shaklee yang sah dengan kami, anda boleh pilih sama ada untuk isi borang keahlian Shaklee ini atau anda boleh hubungi kami di 013-310 1221 untuk Daftar Ahli Shaklee hari ini juga.

Keistimewaan dan kelebihan menjadi ahli Shaklee sah berdaftar antaranya selain dapat beli dengan harga murah, anda boleh dapat bimbingan dan nasihat kesihatan percuma untuk produk Shaklee yang anda ambil untuk satu-satu isu kesihatan.

Anda juga boleh hubungi Pengedar Shaklee Terbesar dan Terbaik di Kelantan, Puan Sarah untuk apa saja urusan berkenaan beli Shaklee dan Daftar Ahli Shaklee.

Terima kasih dan salam sayang dari kami Pengedar Shaklee Kota Bharu , buat semua warga Kelantan  :)

Pengedar Shaklee / Stokis Shaklee / Pengedar Vivix Shaklee / Stokis Vivix Shaklee / Agen Vivix Shaklee

 

Team Pengedar Shaklee / Stokis Shaklee / Pengedar Vivix Shaklee dan Stokis Vivix Shaklee Terbesar Di Malaysia.

Kami berpengalaman 20 tahun dalam Shaklee dan mendapat bimbingan doktor pakar nutrisi. Exclusive bila Beli Produk Shaklee dan Beli Vivix Shaklee dengan kami,

Anda dapat hadiri seminar bimbingan kesihatan oleh doktor pakar nutrisi secara Percuma.

Kami Pengedar Shaklee dan Stokis Vivix Shaklee COD Kuala Lumpur, Putrajaya, Shah Alam, Selangor, Kuantan Pahang, Terengganu, Kota Bharu Kelantan, Perlis Pulau Pinang, Kedah, Perak, Melaka, Negeri Sembilan, Kota Kinabalu Sabah, Miri, Sarawak, Brunei, Singapore

PENGEDAR SHAKLEE

PENGEDAR SHAKLEE  1. Cari Vivix Shaklee ? Klik > Pengedar Vivix Shaklee Terbaik Malaysia

  2. Cari Katalog Produk Shaklee ? Klik > Harga Produk Shaklee Malaysia

  3. Cara Nak Jadi Ahli Shaklee ? Klik > Daftar Ahli Shaklee Paling Pantas

  4. Cari Senarai Pengedar Shaklee ? Klik > Pengedar Shaklee dan Stokis Shaklee

  5. Nak Beli Barang Shaklee ? Beli Shaklee Online Dari HQ di sini > Cara Beli Shaklee Online 

  6. Nak Tahu Tentang Vivix Shaklee? Klik Harga Vivix Shaklee

  7. Nak Buat Bisnes Shaklee ? Klik Daftar Pengedar Shaklee


 


Tahniah kerana memilih kumpulan Pengedar Shaklee / Stokis Shaklee / Ejen Shaklee / Pengedar Vivix Shaklee / Agen Vivix Shaklee terbaik di Malaysia