Bismillahirahmanirrahim, Assalamualaikum dan selamat datang kepada semua warga Penang yang membaca artikel Pengedar Shaklee Penang khas untuk area island ini. Bagi yang nak dapatkan alamat Shaklee Penang boleh click : Shaklee Seberang Jaya.

Pengedar Shaklee Penang

Pengedar Shaklee Penang area pulau

 

 

Oleh kerana Pulau Pinang terbahagi kepada 2 kawasan iaitu kawasan island dan juga kawasan seberang, maka kami sediakan artikel khas untuk kedua-dua kawasan.

Penduduk Pulau Pinang yang berada di kawasan island bermula dari Georgetown sampai ke Balik Pulau dan dari Batu Feringghi sampai ke Batu Maung / Teluk Kumbar boleh contact Pengedar Shaklee Penang area island :  Nadia 0109295548, untuk anda dapatkan produk Shaklee anda secara COD atau Self Pick-Up.

 

Servis yang disediakan oleh Pengedar Shaklee Penang?

  1. COD dan Self Pick-Up Produk Shaklee di kawasan yang dipersetujui oleh kedua-dua pihak : pengedar dan pembeli.
  2. Daftar Ahli Shaklee Online dan Offline.
  3. Beli produk Shaklee di Branch Shaklee Penang.

 

Cara Pembayaran yang diterima :

  1. Untuk pembelian secara COD kami terima pembayaran secara tunai sahaja.
  2. Untuk pembelian secara online atau pun pembelian di cawangan Shaklee Penang, anda bleh membayar dengan kad kredit atau credit card.
  3. Jika anda membeli secara online, anda juga boleh bayar dengan PayPal.

 

Sebarang persoalan atau bantuan segera, hubungi talian hotline Pengedar Shaklee Malaysia di 013-3101221. InshaaALLAH kami bantu anda dengan pantas.

Terima kasih kerana melawati blog kami.

Bagaimana pengalaman anda dengan Pengedar Shaklee Pulau Pinang dalam rangkaian kami? Kami suka untuk dengar komen anda berkenaan agent Shaklee kami.