Daftar Ahli Shaklee Online dengan Pengedar Shaklee Melaka

Bismillahirrahmanirrahim, assalamualaikum. Bagi warga Melaka yang nak mendaftar sebagai ahli Shaklee, anda digalakkan mendaftar ahli dengan Pengedar Shaklee Melaka iaitu Puan Imon Majid yang merupakan bekas Ketua Jururawat Hospital Melaka yang berpengalaman dalam bidang kesihatan sejak lebih 30 tahun.

 

Pengedar Shaklee Melaka
Pengedar Shaklee Melaka

 

 

Jika anda bukan orang Melaka dan tersampai ke entry ini, anda boleh daftar jadi ahli Shaklee dengan SMS : DAFTAR AHLI ke 0133101221

Kelebihan untuk anda penduduk negeri Melaka untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan Shaklee Independent Distributor di Melaka adalah kerana anda boleh mendapatkan vitamin Shaklee anda on the spot tanpa perlu pos sebab Puan Imon sentiasa ada ready stock produk Shaklee.

Sebagaimana yang anda orang Melaka semua ketahui, di Melaka takde branch Shaklee, oleh itu jika orang Melaka perlukan vitamin Shaklee dengan konsultasi exclusive dari seorang yang berpengalaman luas dalam bidang kesihatan, maka Puan Imon adalah orang yang anda cari.
Bagi nak buat bisnes Shaklee secara serius, anda juga boleh dapatkan bimbingan bisnes seperti bimbingan marketing, blog dan FB secara terus dari Puan Imon.
Sekiranya ada persoalan tentang vitamin dan supplement, boleh terus setup meeting dengan Puan Imon untuk beliau bantu anda. Memandangkan anda berada di negeri yang sama, boleh berhubungan secara terus untuk bantuan mengenai produk dan bisnes.
Untuk mendaftar jadi ahli Shaklee di Melaka, anda boleh memilih option berikut :
1) Jika anda di area Seberang, SMS “DAFTAR AHLI” ke Cik Puan Imon : 012-3050645
2) Atau anda juga boleh isi borang keahlian Shaklee di bawah :

 

 
Tonton Video 2 minit memaparkan aktiviti kami team SuperStars Shaklee yang merupakan Group Pengedar Shaklee Aktif No.1 di MalaysiaCari Agen Shaklee di Area Anda?  -->  Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia


Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online


Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017


 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge