Pengedar Shaklee Puchong dan Putrajaya – Cik Puan Azura

Bismillahirrahmanirrahim, Assalamualaikum dan salam sejahtera. Selamat datang kepada orang Putrajaya dan Puchong yang singgah ke blog saya ni :) Anda cari info tentang Pengedar Shaklee Puchong ya. InshaaALLAH kami ada maklumat yang anda perlukan. Bagi warga Putrajaya dan Puchong yang ingin mendapatkan produk Shaklee secara COD atau nak daftar jadi ahli Shaklee, anda boleh hubungi Cik Puan Azura 012-5220191

Pengedar Shaklee Puchong
Pengedar Shaklee Putrajaya dan Puchong

 

Cik Puan Azura adalah Pengedar Shaklee yang boleh cover COD produk Shaklee di seluruh area Putrajaya dan Puchong dan juga area berdekatan seperti Seri Kembangan, Bandar Kinrara dan Bukit Jalil.

Untuk membeli produk Shaklee pada harga yang lebih jimat, kami cadangkan anda mendaftar sebagai ahli Shaklee secara sah. Bagi yang daftar ahli Shaklee pada bulan ini adalah sangat beruntung kerana dengan setiap pendaftaran ahli Shaklee baru yang disertai dengan sebarang pembelian produk Shaklee, anda akan dapat FREE VITA-LEA yang berjumlah RM98, 100% Percuma tau :)

Promosi daftar ahli Shaklee percuma Vita-Lea ini sah sehingga bulan Oktober 2015 sahaja. Pastikan anda tidak ketinggalan untuk menjadi ahli Shaklee bertuah ini ya.

 

Bagaimana pengalaman anda berurusan dengan Pengedar Shaklee Puchong dalam rangkaian kami? Kongsikan pengalaman anda agar kami dapat menambah baik mutu perkhidmatan kami :) Terima kasih atas perkingsian anda :)

 

Jumpa lagi :)

 

 
Tonton Video 2 minit memaparkan aktiviti kami team SuperStars Shaklee yang merupakan Group Pengedar Shaklee Aktif No.1 di MalaysiaCari Agen Shaklee di Area Anda?  -->  Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia


Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online


Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017


 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge