Senarai Produk Shaklee Dengan Harga dan Kebaikan Setiap Produk

Harga Shaklee Lengkap dengan Senarai Harga Produk Shaklee, Kebaikan Shaklee Dan Fungsi Setiap Vitamin. Harga Ahli Shaklee boleh didapati dari 013-3101221.

Harga Shaklee 2017

SHAKLEE PRODUCTS CATALOG / Senarai PRODUK SHAKLEE yang terdapat di Malaysia berserta dengan HARGA, kuantiti dalam setiap botol juga Fungsi dan Kebaikan setiap satu produk.

.

Bagi anda yang ingin membuat pembelian produk Shaklee secara online anda boleh beli Shaklee secara Online. terus dari Shaklee HQ.. ya order anda 100% diuruskan oleh Shaklee..klik Borang Tempahan Shaklee. Updated 4 April 2017.

.

.

.

DISCLAIMER PENTING TENTANG SENARAI HARGA PRODUK SHAKLEE

Shaklee Malaysia melarang penjualan Produk Shaklee menggunakan platform marketplace seperti Lazada, 11 Street, Shoppee, Carousell, Mudah, Lelong, EBay dan sebagainya.

.

Kerana ramai pengguna tertipu dengan penjual di platform Lazada / Shoppee / 11Street bila mendapat produk lama dan juga penjual tidak tahu membimbing cara makan Shaklee.

.

Shaklee Juga melarang penggunaan SHOPPING CART. Walau bagaimanapun, oleh kerana sistem cart / pembelian Shaklee secara online yang official dari Shaklee melalui E-SELL SHAKLEE adalah sangat old school dan susah nak digunakan oleh ramai orang,

Kerana saya pentingkan pengguna agar dapat melihat harga dengan mudah dan kemas, saya sediakan SHOPPING CART INI UNTUK DISPLAY HARGA SHAKLEE sahaja.

.

Anda hanya boleh mendapatkan SHAKLEE PRICE LIST sahaja dari sini. Untuk membuat pembelian, anda perlu menggunakan sistem Shaklee yang rasmi ini : Shaklee Products Catalog

Oleh kerana itu juga anda akan melihat semua produk OUT OF STOCK kerana Shaklee tidak membenarkan anda membeli dari Shopping Cart ini. Anda hanya boleh Beli Shaklee Online dari Shaklee System. Klik link biru itu ye

 

SHAKLEE PRODUCTS CATALOG 

 
Tonton Video 2 minit memaparkan aktiviti kami team SuperStars Shaklee yang merupakan Group Pengedar Shaklee Aktif No.1 di MalaysiaCari Agen Shaklee di Area Anda?  -->  Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia


Nak Beli Produk Shaklee Terus Dari Shaklee HQ? --> Cara Beli Shaklee Online


Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee? --> Daftar Ahli Shaklee 2017


 

8 thoughts on “Senarai Produk Shaklee Dengan Harga dan Kebaikan Setiap Produk”

  1. Pingback: Set Nutriwhite Shaklee Menjadi Lebih Cerah - babysihat.com

  2. Pingback: Cara Menaikkan Payudara dengan Set Shaklee - Pengedar Shaklee Seremban dan Seremban 2

  3. Pingback: Pengedar Shaklee Shah Alam Dengan Pengalaman Shaklee 20 Tahun

  4. Pingback: SHAKLEE PENANG : PENGEDAR SHAKLEE PULAU PINANG 2017

  5. Pingback: PENGEDAR SHAKLEE MELAKA PENGALAMAN 20 TAHUN DALAM SHAKLEE

  6. Pingback: Pengedar Shaklee di Melaka Untuk COD : RAIHANA 017-6602808

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge