Bismillahirrahmanirrahim. Selamat datang dari kami Pengedar Vivix Shaklee yang berpengalaman 20 tahun, dibimbing oleh doktor dan pakar nutrisi. Untuk pengguna whatsapp, anda boleh terus hubungi Pengedar Vivix Shaklee untuk sebarang pertanyaan berkenaan VIVIX SHAKLEE. KLIK >> http://pengedarvivixshaklee.wasap.my <<

Pengedar Vivix Shaklee

Pengedar Vivix Shaklee : Master Salwa.

 

Kami adalah kumpulan Pengedar Vivix Shaklee dan Pengedar Shaklee yang berada dibawah bimbingan Master Salwa seorang Master Coordinator Shaklee Malaysia.

Kumpulan Pengedar Vivix Shaklee Terbaik dan Terbesar di Malaysia

Master Salwa telah mengamalkan Produk Shaklee seawal usia 14 tahun iaitu pada tahun 1997 (sudah 20 tahun). Sejak awal pembabitan lagi, setiap minggu beliau selalu mengikut ayah beliau menghadiri kelas nutrisi Produk Shaklee yang disampaikan oleh Hajah Zaradah dan Dr Zamil.

Untuk pengguna whatsapp, anda boleh terus hubungi Master Salwa di sini : http://pengedarvivixshaklee.wasap.my

Ini menjadikan beliau sangat berpengetahuan dan berpengalaman tentang Shaklee bukan sekadar makan produk sahaja, tetapi beliau amat mahir tentang produk Shaklee dan kesihatan am.

Pengedar Vivix Shaklee

Pengedar Vivix Shaklee Malaysia : Master Coordinator Salwa bersama Presiden Shaklee Malaysia dan CEO Shaklee Corporation

 

 

Sehingga hari ini Master Salwa tetap mengamalkan Shaklee setelah merasai sendiri kesan baik dari 20 tahun penggunaan Shaklee, termasuk semasa hamil, melahirkan, dan menyusukan 6 anak beliau.

Master Salwa telah mengasaskan team #SuperStarzFamily untuk mengembangkan lagi rangkaian Pengedar Shaklee yang berpengetahuan, terutama dalam aspek Produk.

Facebook Page Pengedar Vivix Shaklee

Anda boleh follow dan LIKE FB PAGE Pengedar Vivix Shaklee Malaysia untuk mendapat maklumat berkenaan promosi terkini VIVIX dan aktiviti PENGEDAR VIVIX, kami juga aktif menganjurkan seminar kesihatan bulanan untuk semua rakyat Malaysia.

 

Setiap minggu, team kami SuperStarzFamily akan menghadiri kursus bimbingan produk oleh Pakar Nutrisi Shaklee / Nutritionist Shaklee untuk memantapkan pemahaman dan penguasaan produk agar kami boleh berikan consultation terbaik kepada customer kami.

Selain dengan nutritionist Shaklee, kami juga menghadiri kelas bimbingan kesihatan oleh Doktor Perubatan bertauliah untuk memastikan segala cadangan produk vitamin supplement Shaklee yang kami berikan adalah benar-benar tepat dengan keperluan dalaman dan sel tubuh pesakit berdasarkan apa masalah kesihatan yang dihadapi.

Faedah Menjadi Ahli Shaklee

Master Salwa dan Master Nine bersama ahli team SuperStar Shaklee selepas kelas nutrisi oleh Dr Haresh dan Pakar Nutrisi

 

Semua Pengedar Vivix Shaklee dalam #SuperStarzFamily adalah penasihat produk Shaklee yang mendapat latihan intensif dari Master Salwa, Doktor Perubatan, Doktor kepakaran bidang dan juga pakar nutrisi.

Pastikan anda mendapatkan VIVIX SHAKLEE dan Produk Shaklee dari team SuperStarzFamily agar anda mendapat manfaat dan kebaikan maksimum dari Shaklee, bukan sekadar beli dan daftar ahli sahaja.

Hubungi SuperStarzFamily : Pengedar Shaklee dan Pengedar Vivix Shaklee, Master Coordinator Shaklee dan pembimbing / mentor Bisnes Shaklee terbaik di Malaysia, berpengalaman 20 tahun dan dibimbing oleh Doktor dan Pakar Nutrisi.

Ejen saya di seluruh Malaysia akan memberikan servis terbaik untuk anda. Agent kami boleh COD Vivix Shaklee dengan caj COD percuma DAN FREE MEMBERSHIP sekiranya anda membeli Vivix sebanyak 2 botol atau lebih.

Untuk pengguna whatsapp, anda boleh terus hubungi Master Salwa di sini : http://pengedarvivixshaklee.wasap.my

 

 

Pengedar Shaklee / Stokis Shaklee / Pengedar Vivix Shaklee / Stokis Vivix Shaklee / Agen Vivix Shaklee

 

Team Pengedar Shaklee / Stokis Shaklee / Pengedar Vivix Shaklee dan Stokis Vivix Shaklee Terbesar Di Malaysia.

Kami berpengalaman 20 tahun dalam Shaklee dan mendapat bimbingan doktor pakar nutrisi. Exclusive bila Beli Produk Shaklee dan Beli Vivix Shaklee dengan kami,

Anda dapat hadiri seminar bimbingan kesihatan oleh doktor pakar nutrisi secara Percuma.

Kami Pengedar Shaklee dan Stokis Vivix Shaklee COD Kuala Lumpur, Putrajaya, Shah Alam, Selangor, Kuantan Pahang, Terengganu, Kota Bharu Kelantan, Perlis Pulau Pinang, Kedah, Perak, Melaka, Negeri Sembilan, Kota Kinabalu Sabah, Miri, Sarawak, Brunei, Singapore

PENGEDAR SHAKLEE

PENGEDAR SHAKLEE  1. Cari Vivix Shaklee ? Klik > Pengedar Vivix Shaklee Terbaik Malaysia

  2. Cari Katalog Produk Shaklee ? Klik > Harga Produk Shaklee Malaysia

  3. Cara Nak Jadi Ahli Shaklee ? Klik > Daftar Ahli Shaklee Paling Pantas

  4. Cari Senarai Pengedar Shaklee ? Klik > Pengedar Shaklee dan Stokis Shaklee

  5. Nak Beli Barang Shaklee ? Beli Shaklee Online Dari HQ di sini > Cara Beli Shaklee Online 

  6. Nak Tahu Tentang Vivix Shaklee? Klik Harga Vivix Shaklee

  7. Nak Buat Bisnes Shaklee ? Klik Daftar Pengedar Shaklee


 


Tahniah kerana memilih kumpulan Pengedar Shaklee / Stokis Shaklee / Ejen Shaklee / Pengedar Vivix Shaklee / Agen Vivix Shaklee terbaik di Malaysia