Saya sedang buat sikit kerja bisnes sambil dengar ceramah ustazah Norhafizah Musa.

Dalam ceramah ni, ada satu part ustazah ajar tentang doa,

yang mana doa tu sebijik sama dengan doa yang saya amalkan untuk team saya dan juga untuk anak-anak saya.

Ustazah cakap, bila anak ustazah nak exams, ustazah akan doa :

ya ALLAH kasihanilah anak aku kerena tidak mendapat ibu yang terbaik, tapi aku mohon KAU berilah kejayaan kepada anakku kerena mereka ada ENGKAU, yang maha sempurna..jangan KAU sandarkan mereka kepada aku kerana mungkin dosa aku jadi hijab kejayaan mereka, sebaliknya sandarkanlah mereka kepada ENGKAU kerana KAU maha sempurna…

Menangis saya masa dengan ceramah ustazah….┬ásebab selama ini itulah yang saya doa

 

Ya ALLAH sesungguhnya aku ini bodoh dan tak pandai, banyak dosa pulak tu, kesian downline aku dapat upline macam aku… janganlah KAU sandarkan kejayaan mereka dalam Shaklee kepada aku kerana dosa aku banyak nanti jadi hijab pulak, sebaliknya KAU uruskanlah mereka dan berilah mereka kejayaan kerana KAU maha sempurna dan maha hebat…

 

Saya teringat apa yang berlaku pada saya, dan saya relate dengan apa ustazah cakap tadi, saya yakin doa saya ALLAH sedang makbulkan

Saya tahu ada je yang baca blog saya ni walaupun di FB dah block saya, buat pakatan nak jatuhkan saya sampai report ke Shaklee macam-macam, tapi dalam dok benci masih stalk juga blog saya kan..hihihihi

its ok, the more you hate me, the more you will love me.

lagi u cuba nak buang i, lagi i melekat dalam hati u

lagi u nak deny i, lagi banyak i timbul dalam hidup u

semakin u nak lari dari i, semakin ALLAH return u kepada i

gitu

hihihi

its ok dearies. yang penting u all berjaya capai apa u nak

sekarang ALLAH uruskan u all macam mana yang saya doa

in fact semua kita ni memang dalam gerakan ALLAH

dan ALLAH lah upline kita sebenar kan

hihihi

alhamdulillah bulan lepas 5 orang berjaya naik rank, salah seorang berjaya naik rank Senior Coordinator

again, its all aturan ALLAH

alhamdulillah ALLAH naikkan mereka

inshaaALLAH bulan ni semakin ramai SuperStarzFamily yang naik rank, aamiiin

 

ni ramblings aje…

 

terima kasih kepada yang sudi membaca

moga ALLAH redha kita dan masukkan kita semua ke syurgaNYA tanpa hisab

 

aamiiin