Bisnes Shaklee Bisnes Online Mudah Modal Rendah Income 6 Angka

Bisnes Shaklee Bisnes Online Mudah Modal Rendah Income 6 Angka

Bagi saya Bisnes Shaklee adalah Bisnes Online Terbaik & Bisnes Online Dari Rumah yang boleh dimulakan dengan Modal Rendah RM150 dah boleh start Buat Bisnes Shaklee secara SERIUS. Bisnes Shaklee menawarkan peluang EXTRA INCOME / income sampingan malah income utama untuk mana-mana Pengedar Shaklee yang FOKUS dan serius membina Bisnes Shaklee.

Antara aktiviti Bisnes Shaklee dalam team SuperStarzFamily.

 

Bisnes Shaklee : Bisnes Online Terbaik & Bisnes Dari Rumah Dengan Modal Rendah.

Ini berdasarkan pengalaman saya sendiri sejak 1997 menyaksikan ribuan Pengedar Shaklee yang berjaya mencapai kehidupan yang amat baik asbab ikhtiar Bisnes Shaklee.

Saya sendiri dah 5 tahun jalankan Bisnes Shaklee. Mula-mula saya hanya Pengguna Shaklee je. After 16 tahun setia menggunakan Shaklee, barulah saya tergerak hati nak Buat Bisnes Shaklee pada May 2013. Alhamdulillah pada tahun sama saya berjaya rank up sebagai Master Coordinator.

Pada mulanya suami saya tak involve pun dalam Bisnes Online ni. Saya buat semuanya sorang-sorang. Sampailah bila saya berjaya dapat income RM10,000++ barulah suami terbuka mata. Terus resign kerja beliau pada bulan sama saya raih income 5 angka dalam Shaklee.

Alhamdulillah sehingga hari ini, dah 5 tahun kami suami isteri menjalankan Bisnes Shaklee di samping menjaga dan menguruskan sendiri 6 anak kami dalam Kuala Lumpur ni alhamdulillah

ID SHAKLEE - NOMBOR ID SHAKLEE - ID SHAKLEE MALAYSIA - GUNA ID SHAKLEE

Ini Nombor ID Shaklee kami. Anda yang nak jadi anak didik kami, pastikan anda Daftar Jadi Ahli Shaklee bersama kami. Kena Guna ID SHAKLEE kami tu semasa mendaftar ya.

 

Berapa BONUS Seorang Master Coordinator Shaklee Malaysia

Rupanya ada juga orang search tentang Berapa Bonus Seorang Master Coordinator Shaklee.

Saya boleh katakan, paling rendah pun, at least RM27,000 sebulan la..

Saya sendiri pernah tengok income atau Bonus Seorang Master Coordinator Shaklee ni mencecah RM1 Juta.

Tapi sebenarnya kan, sebesar-besar mana pun income kami dalam Shaklee, sebenarnya kami pun bermula dengan income RM2000 dulu.

Lepas tu baru kami grow dengan jaya dan cemerlangnya sampai hari ni alhamdulillah.

Ni saya belanja sikit beberapa slip Bonus Shaklee dari peringkat Supervisor Shaklee sampai Master Coordinator Shaklee.

BISNES ONLINE DARI RUMAH, BISNES SHAKLEE, BISNES ONLINE MODAL RENDAH

BISNES ONLINE DARI RUMAH, BISNES MUDAH, BISNES ONLINE MODAL RENDAH

BISNES ONLINE DARI RUMAH, BISNES SHAKLEE, BISNES ONLINE MODAL RENDAH

BISNES ONLINE DARI RUMAH, BISNES MUDAH, BISNES ONLINE MODAL RENDAH

BISNES ONLINE DARI RUMAH, BISNES SHAKLEE, BISNES ONLINE MODAL RENDAH

BISNES ONLINE DARI RUMAH, BISNES SHAKLEE, BISNES ONLINE MODAL RENDAH

BISNES ONLINE DARI RUMAH, BISNES SHAKLEE, BISNES ONLINE MODAL RENDAH

BISNES ONLINE DARI RUMAH, BISNES SHAKLEE, BISNES ONLINE MODAL RENDAH

 

 

Untuk menyertai Bisnes Shaklee dengan kami, boleh call kami 013-3176999 atau whatsapp kami :
>>  KLIK SINI UNTUK WHATSAPP KAMI <<

 

SaveSave

Bisnes Shaklee Online : Alhamdulillah Fatin Fasihah New Coordinator Shaklee

Bisnes Shaklee Online : Alhamdulillah Fatin Fasihah New Coordinator Shaklee

Bismillahirrahmanirrahim, Alhamdulillah segala puji pujian dan jutaan kesyukuran dipersembahkan kepada ALLAH atas segala nikmat yang berlimpah ruah yang dicurahkan ke atas kami… Semalam hari terakhir November 2016 adalah merupakan hari yang paling bersejarah dalam seluruh karier saya sebagai Pengedar Shaklee sepanjang saya buat Bisnes Shaklee. Lebih bersejarah dari semasa saya menaiki rank tertinggi dalam Shaklee sebagai Master Coordinator Shaklee pada tahun 2013.
text-here
 
 
Kerana semalam 3 orang anak didik dalam team #SuperStarShaklee telah berjaya memecahkan rekod naik rank dalam masa kurang 2 minggu,
 
dan paling bersejarah adalah kerana Fatin F. Mazelan telah berjaya menaiki rank sebagai Coordinator Shaklee dengan 3 leader kuat yang beliau bimbing dan pimpin dalam team TEA.
 
Fatin, seorang pegawai bank internatinal yang memilih untuk meletakkan jawatan sebagai pegawai bank untk fokus menjaga anak-anak di rumah.
 
Sambil menjaga 3 anak-anaknya tanpa bibik dan pembantu, Fatin menjalankan bisnes Shaklee secara online dari rumah.
 
Alhamdulillah berkat usaha dan sungguh-sungguh Fatin dalam bisnes ini, beliau dianugerahkan ramai leader hebat dalam organisasi beliau, TEA SHAKLEE <3
 
 
Sujud syukur kepada ALLAH atas nikmat dan anugerah ini, terima kasih ALLAH kerana menaikkan rank Fatin sebagai Coordinator….
 
 
Tahniah kepada Fatin atas kesabaran dan ketabahan melalui cabaran-cabaran dalam bisnes selama ini…
 
Tahniah kepada seluruh team TEA kerana berjaya bersama-sama dengan Fatin dalam menaikkan jualan sehingga melebihi RM40,000 pada bulan lepas…
 
 
 
Tahniah seluruh team TEA yang dipimpin oleh Fatin, dan terima kasih atas inspirasi ini…
 
Alhamdulillah terima kasih ALLAH
 
 
 
Alhamdulillah, thummalhamdulillah….
 
 
 
 
Tahniah juga kepada semua top leaders lain yang sangat cemerlang, dengan jualan pecah rekod sepanjang 2016, mungkin bulan December ni lagi pecah rekod sebagai menutup tirai 2016….
 
 
 
Alhamdulillah terima kasih ALLAH
 
 
 
Selamat datang kepada semua ahli baru yang bernaung dengan team TEA mahupun #SuperStarShaklee
 
 
InshaaALLAH anda adalah NEXT 5 figure earner dari rumah.
 
 
Terima kasih juga diucapkan kepada mentor yang membimbing kami, kak Lyna Noh dan kak Norita Idris, dan tidak dilupakan sehingga akhir hayat, kak Cery juga <3
 
 
Alhamdulillah,terima kasih ALLAH

Kenangan Buat Bisnes Shaklee : Magic ALLAH Berikan Bila Kita Yakin

Pada tahun 2013, masa saya saya target naik Key Coordinator (jualan mesti minimum RM100,000),

dari 4 leaders saya kena lahirkan 7 leaders…. mana nak korek? saya bukannya ada leaders banyak macam tu,

entah saya pun tak tahu… saya serahkan kepada ALLAH, sehingga saat 3 hari sebelum closing, nampak macam takde harapan nak naik rank Key Coordinator….

saya dah tak tahu apa nak buat, saya hanya tahu saya asyik berdoa dan berdoa minta ALLAH sampaikan juga saya ke Key Coordinator…

saya short 2 leaders masa tu

maka siang tu saya pun buat satu perkara yang tak pernah saya buat,

saya pergi ke klinik-klinik dan hospital berdekatan saya

di kawasan Bandar Tun Razak, HUKM, klinik private dan KKIA, Hospital Tawakkal, semua saya redah, saya bagi flyers, duduk situ dengan anak dari pagi sampai kena halau…

ya saya kena halau sebab edar flyers

saya pergi cafe hospital dan kiosk, minta tokey masukkan flyers dalam paper

Tu ikhtiar saya di waktu siang

waktu malam, saya tak boleh tidur, saya hanya doa dan doa, lepas tu dapat idea,

sebelum tu saya cakap dengan ALLAH, ya ALLAH KAU tahu aku betul2 nak, sebab tu aku ikhtiar gini, KAU tolong aku ye ALLAH…

saya PM semua kawan-kawan yang kenal saya di FB

saya offer beli Collagen Shaklee masa tu….

beratus-ratus orang saya PM pada jam 3 pagi, sebab saya segan nak pm pagi, saya pm tengah2 malam gitu…

result? kosong-kosong-kosong

takde sorang pun yang saya PM tu beli, tiada seorang pun…

Tapi lepas tu MAGIC HAPPENED

24 jam sebelum closing, pada malam jam 12 lebih masa tu, seorang kawan FB yang saya tak kenal beliau dan beliau pun kenal saya di FB saja, submit order RM11,000

ya beliau order RM SEBELAS RIBU dari saya yang beliau tak kenal pun…

kenapa banyak sangat order?

sebab dulu sabah dan sarwak harga produk mahal sikit dari semenanjung

dan kebetulan beliau orang sabah turun Penang, nak beli Shaklee untuk adik beradik n family yang ada di Sabah, dari Ranau sampai Semporna, Tawau dan Lahad Datu

sebab tu total sampai RM11,000

alhamdulillah, menangis saya masa sujud syukur

saya betul2 rasa ALLAH ada di urat merih saya masa tu

ya ALLAH ada sangat dekat dengan saya masa tu

satu perasaan yang saya tak tahu nak gambarkan,

sampai hari ni saya masih boleh rasa perasaan dekat itu…

alhamdulillah, lepas dapat order RM11,000 dari kak Fida tu, esoknya masa closing, berderu-deru order masuk, sampai total order pada hari closing RM23,000

masa saya nak bayar di kaunter, account saya dah kena freeze, ya cabaran lagi, masa tu dah malam jam 8

macam mana nak buat?

sekali lagi ALLAH tolong saya

upline saya Master Haji Roslan pinjamkan cheque RM23,000

macam tak percaya kan, orang boleh percaya nak pinjamkan cheque berpuluh ribu gitu

orang boleh percaya nak transfer RM11,000 kepada saya yang dia kenal di FB sahaja

macam tak logik kan?

ya sahabat, yang tak logik tu la yang berlaku kepada saya,

yang saya sangat kenang dan ingat sehingga hari ini

betapa ALLAH sangat2 mengkabulkan doa

bukannya saya ada amal extra, ilmu menarik atau menjemput rezeki yang bombastic ke?

takde pun semua tu

yang saya ada hanyalah YAKIN TANPA BERBELAH BAGI kepada ALLAH

ALLAH tahu saya sangat nak naik rank sebab saya nak hantar mak ayah saya pergi umrah

ALLAH tahu WHY saya

dan ALLAH tahu KEINGINAN SAYA YANG MEMBARA

maka ALLAH bagi

mula2 DIA uji

lepas tu DIA bgi

semua peristiwa kehidupan yang saya lalui.,dari kisah masa Ibrahim dulu, dan kisah2 saya dalam Shaklee ni, menjadikan saya sangat berasa yang saya tidak punya apa selain ihsan dan belas kasihan / rahmat ALLAH yang membuatkan saya masih hidup dan berada di sini…

Saya sangat yakin kepada ALLAH yang maha memberi, maha mendengar dan maha mengkabulkan doa

diri saya sendiri adalah seorang yang bodoh, lemah lagi tidak berdaya, lalu saya serahkan diri saya total kepada ALLAH, biarlah ALLAH yang uruskan segalanya,

jika saya ada hajat, saya hanya SUBMIT kepada ALLAH dengan sabar dan solat, dengan yakin dan tawakkal

bila tiba masanya saya yakin ALLAH bagi

ALLAH baik

ALLAH hebat

ALLAH sangat penyayang

apa DIA bagi pada saya

itulah yang terbaik pada saya

terima kasih ALLAH atas tarbiyah dan kasih sayang ini

saja saya share semula

sebab malam ni hujan dan saya rasa sangat romantik mengingatkan ALLAH memberi rasa dingin dan sejuk saat saya tak boleh pasang air cond sebab alahan saya menyebabkan saya muntah dan asthma dengan bau air cond….

terima kasih ALLAH

semoga tulisan ini menjadi asbab untuk ALLAH pandang saya dengan rahmatNYA saat saya di hisab di akhirat

terima kasih kepada semua yang sudi membaca

yang baik tu semuanya ALLAH yang punya

yang buruk itu memang saya sebab saya memang hamba yang tiada kelebihan dan kebaikan kecuali apa yang ALLAH takdirkan baik dan lebih

Jejak Jutawan Shaklee : Cara Jadi Jutawan Melalui Bisnes Shaklee

Jejak Jutawan Shaklee : Cara Jadi Jutawan Melalui Bisnes Shaklee

Alhamdulillah semalam diberi rezeki oleh ALLAH untuk bersama dngan jemaah MASTER COORDINATOR SHAKLEE MALAYSIA untuk bersama merangka perjalanan SHAKLEE MALAYSIA untuk semua tahap rangkaian dari distributor sehingga tahap tertinggi.

11904672_939898302715602_9030719951123978460_n
Komitmen kami untuk membebaskan rakyat Malaysia dari kemiskinan adalah tiada kompromi. Bisnes Shaklee terbukti telah melahirkan ratusan Jutawan Muda Malaysia dengan pendapatan 5 angka dan 6 angka setiap bulan sejak tahun 2011 lagi.

SHAKLEE berjuang untuk meningkatkan taraf ekonomi rakat seterusnya untuk memperbaiki ekonomi negara MALAYSIA, bermula dari memperbaiki ekonomi unit paling asas iaitu ekonomi diri sendiri.
InshaaALLAH bersama SHAKLEE, lebih ramai rakyat Malaysia mampu keluar dari kemiskinan dan hidup sekadar cukup makan, kepada kehidupan yang selesa

daripada live by chance

kepada live by choice
Kami ada modulnya, kunci untuk menggerakkan modul ini ada di tangan anda.
Sertai Bisnes Shaklee untuk mengubah ekonomi keluarga sendiri kepada tahap yang cemerlang hari ini juga.