Master Salwa : Pengedar Vivix Shaklee Dibimbing Doktor dan Pakar Nutrisi

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua dari saya Master Salwa Pengedar Vivix Shaklee yang berpengalaman 20 tahun dalam Shaklee dan dibimbing oleh doktor dan pakar nutrisi.

Pengedar Vivix Shaklee

Pengedar Vivix Shaklee Malaysia : Master Coordinator Salwa bersama Presiden Shaklee Malaysia dan CEO Shaklee Corporation

 

Saya adalah seorang Pengedar Vivix Shaklee dan Pengedar Shaklee yang bergelar Master Coordinator dalam Shaklee Malaysia.

Saya mula mengambil Produk Shaklee seawal usia saya 14 tahun iaitu pada tahun 1997. Pada waktu itu, setiap minggu saya mengikut ayah saya menghadiri kelas nutrisi Produk Shaklee yang disampaikan oleh Hajah Zaradah dan Dr Zamil.

Sehingga hari ini saya tetap mengamalkan Shaklee setelah merasai sendiri kesan baik dari 20 tahun penggunaan Shaklee dalam hidup saya, termasuk semasa saya hamil, melahirkan, dan menyusukan 6 anak saya.

Saya telah menubuhkan team #SuperStarzFamily untuk mengembangkan lagi rangkaian Pengedar Shaklee yang berpengetahuan, terutama dalam aspek Produk.

Pengedar Vivix Shaklee

Kumpulan Pengedar Vivix Shaklee Team SuperStarzFamily menghadiri workshop intensif produk Shaklee termasuk VIVIX

Setiap minggu, team kami SuperStarzFamily akan menghadiri kursus bimbingan produk oleh Pakar Nutrisi Shaklee / Nutritionist Shaklee untuk memantapkan pemahaman dan penguasaan produk agar kami boleh berikan consultation terbaik kepada customer kami.

Selain dengan nutritionist Shaklee, kami juga menghadiri kelas bimbingan kesihatan oleh Doktor Perubatan bertauliah untuk memastikan segala cadangan produk vitamin supplement Shaklee yang kami berikan adalah benar-benar tepat dengan keperluan dalaman dan sel tubuh pesakit berdasarkan apa masalah kesihatan yang dihadapi.

 

Kesemua Pengedar Shaklee / Pengedar Vivix Shaklee yang membawa jenama #SuperStarzFamily adalah penasihat produk Shaklee yang mendadapat latihan intensif dari saya dan juga pakar berkenaan.

Untuk apa saja tujuan berkenaan Shaklee, samada anda ingin membeli Produk Shaklee, Vivix Shaklee ataupun anda ingin mendaftar sebagai Ahli Shaklee untuk makan produk atau untuk Bisnes Shaklee,

pastikan anda mendapatkan kesemuanya dari team SuperStarzFamily agar anda mendapat manfaat dan kebaikan maksimum dari Shaklee, bukan sekadar beli dan daftar ahli sahaja.

Hubungi saya, Master Salwa : Pengedar Shaklee dan Pengedar Vivix Shaklee, Master Coordinator Shaklee dan pembimbing / mentor Bisnes Shaklee terbaik di Malaysia, berpengalaman 20 tahun dan dibimbing oleh Doktor dan Pakar Nutrisi.

Ejen saya di seluruh Malaysia akan memberikan servis terbaik untuk anda.

 

 

Pengedar Shaklee / Stokis Shaklee / Pengedar Vivix Shaklee / Stokis Vivix Shaklee / Agen Vivix Shaklee

 

Team Pengedar Shaklee / Stokis Shaklee / Pengedar Vivix Shaklee dan Stokis Vivix Shaklee Terbesar Di Malaysia.

Kami berpengalaman 20 tahun dalam Shaklee dan mendapat bimbingan doktor pakar nutrisi. Exclusive bila Beli Produk Shaklee dan Beli Vivix Shaklee dengan kami,

Anda dapat hadiri seminar bimbingan kesihatan oleh doktor pakar nutrisi secara Percuma.

Kami Pengedar Shaklee dan Stokis Vivix Shaklee COD Kuala Lumpur, Putrajaya, Shah Alam, Selangor, Kuantan Pahang, Terengganu, Kota Bharu Kelantan, Perlis Pulau Pinang, Kedah, Perak, Melaka, Negeri Sembilan, Kota Kinabalu Sabah, Miri, Sarawak, Brunei, Singapore

PENGEDAR SHAKLEE

PENGEDAR SHAKLEE  1. Cari Vivix Shaklee ? Klik > Pengedar Vivix Shaklee Terbaik Malaysia

  2. Cari Katalog Produk Shaklee ? Klik > Harga Produk Shaklee Malaysia

  3. Cara Nak Jadi Ahli Shaklee ? Klik > Daftar Ahli Shaklee Paling Pantas

  4. Cari Senarai Pengedar Shaklee ? Klik > Pengedar Shaklee dan Stokis Shaklee

  5. Nak Beli Barang Shaklee ? Beli Shaklee Online Dari HQ di sini > Cara Beli Shaklee Online 

  6. Nak Tahu Tentang Vivix Shaklee? Klik Harga Vivix Shaklee

  7. Nak Buat Bisnes Shaklee ? Klik Daftar Pengedar Shaklee


 


Tahniah kerana memilih kumpulan Pengedar Shaklee / Stokis Shaklee / Ejen Shaklee / Pengedar Vivix Shaklee / Agen Vivix Shaklee terbaik di Malaysia