Cara Beli Shaklee Online Terus Dari Shaklee HQ Jaminan Shaklee

Anda mahu MEMBELI PRODUK SHAKLEE SECARA ONLINE? Cara Terbaik dan Paling Selamat untuk Beli Produk Shaklee Secara Online adalah dengan membeli terus dari Shaklee HQ samada ONLINE mahupun OFFLINE. Ini kerana ketulenan PRODUK SHAKLEE yang anda beli adalah terjamin, malah kesegaran PRODUK juga terjamin. Stok PRODUK SHAKLEE yang adan dapat adalah 100% baru dan FRESH, BUKAN STOK LAMA.

Cara Beli Produk Shaklee Online 2016 Order Shaklee Online 2016

Cara Beli Produk Shaklee Online

 

CARA NAK BELI PRODUK SHAKLEE SECARA ONLINE TERUS DARI SHAKLEE

Caranya ialah dengan mengisi borang berikut : Borang Beli Produk Shaklee Online

Borang ini adalah borang beli produk Shaklee online dari HQ Shaklee. Urusan order, pembayaran dan penghantaran 100% dikendalikan oleh Shaklee Malaysia HQ. Langsung tak melalui Pengedar Shaklee.

Oleh itu keselamatan urusniaga anda adalah sangat terjamin. Kami sangat menggalakkan anda gunakan Shaklee Online Ordering Form ini untuk membeli Produk Shaklee anda kerana inilah cara terbaik untuk anda dapatkan produk Shaklee TANPA RISIKO. Sekiranya terdapat sebarang soalan, boleh hubungi kami :

 

WHATSAPP 013-3101221 ( Master Salwa / Master Rahman)

WHATSAPP 013-3101221 ( Master Salwa / Master Rahman)

WHATSAPP 013-3101221 ( Master Salwa / Master Rahman)

 

 

 

 

 

 

Beli Shaklee Harga Ahli : Nak Cara Haram ke Halal?

Beli Shaklee Harga Ahli : Nak Cara Haram ke Halal?

Kepada yang ingin mendapatkan produk Shaklee pada harga ahlianda dialu-alukan untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee sah untuk mendapatkan harga ahli dengan cara yang adil dan halal.
 
Terdapat 2 cara untuk mendaftar sebagai ahli :
 
1) Keahlian PERCUMA seumur hidup dengan pembelian produk Shaklee berjumlah RM700 ke atas.
 
Poslaju untuk produk hanya RM11 sahaja. Dapat Cash rebate dalam RM30 lagi… sangat untung.
 
2) Keahlian berbayar seumur hidup RM69 sahaja. Poslaju kit bag ahli hanya RM11. Total RM80 saja seumur hidup.
 
Maklumat lanjut boleh contact saya di 013-3101221 ya <3
 
Kalau anda pilih nak dapatkan produk Shaklee pada harga ahli dengan cara halal, maka boleh pilih 2 cara di atas. InshaaALLAH saya bantu bimbing anda sampai berjaya beli dengan harga ahli.
al-araf-23-5-638
Tapi jika anda pilih nak dapat harga ahli dengan cara haram dan zalim, iaitu dengan menekan kami penjual yang berguling belajar siang malam nak dalami ilmu Shaklee, nak belajar cara consult terbaik, nak belajar cara matchkan oenyakit dengan supplement,
Jika anda nak paksa kami beri harga ahli kepada yang tak berhak (tak jadi ahli tapi nak harga ahli, )
terima kasih banyak2, tapi minta maaf, saya tak sanggup nak berjawab depan berjuta ahli Shaklee lain di akhirat nanti yang keluarka  duit untuk bayar keahlian untuk dapat beli dengan harga ahli,
saya senang-senang nak bagi harga ahli kepada orang yang tak daftar ahli, saya tak sanggup nak berjawab kat akhirat sana…
anda boleh cari pengedar lain yang sanggup… sebab saya berjual beli untuk cari rezeki halal, benda2 zalim n tak adil macam ni memang tak boleh buatlah.
.
Cara Nak Beli Produk Shaklee Dengan Harga Ahli

Cara Nak Beli Produk Shaklee Dengan Harga Ahli

Cara Terbaik untuk membeli Produk Shaklee pada Harga Ahli adalah dengan daftar jadi ahli Shaklee yang sah dengan harga yuran keahlian Shaklee RM69 sahaja seumur hidup (RM80 kalau termasuk poslaju). Anda juga boleh daftar jadi ahli Shaklee secara PERCUMA dengan setiap pembelian Produk Shaklee berjumlah RM700. Anda jimat RM80 dengan cara ini + dapat cash rebate RM30 lagi, pilihan yang bijak lagi menguntungkan. (patutlah ramai orang pilih cara ni )

Pengedar Shaklee 2016

Pengedar Shaklee 2016.

 

Adalah menjadi satu kesalahan jenayah komersil dan juga jenayah syariah bagi Pengedar Shaklee yang menjual produk kepada pelanggan yang bukan ahli dengan menggunakan harga ahli. Hukumnya adalah haram walaupun saya tahu ramai sangat Pengedar Shaklee yang berbuat demikian.

Sekiranya anda tidak mahu terlibat dengan isu jenayah dunia dan jenayah akhirat yang lebih berat lagi padahnya di padang mahsyar sana, dan sekiranya anda tidak mahu terlibat memakan makanan yang dibeli secara haram, maka hubungi kami untuk kami berikan runding cara terbaik untuk anda dapat beli produk Shaklee dengan kualiti servis paling baik, nombor 1 di Malaysia.

Boleh hubungi kami di talian hotline Shaklee 24 hours : 013-3101221. Panggilan anda akan disambut oleh Master Nine, Pakar Perunding Produk Shaklee sejak tahun 2013.

 

Pengedar Shaklee 2016 Stokis Shaklee Malaysia

Pengedar Shaklee 2016 dan Stokis Shaklee Malaysia 2016

 

Cara Nak Beli Produk Shaklee Secara Online

Cara Nak Beli Produk Shaklee Secara Online

Bismillahirrahmanirrahim. Cara nak beli produk Shaklee online ada dua cara. Kedua-dua cara ini ada pro n cons masing-masing. Anda boleh pilih salah satu cara ikut preference anda, Jika anda suka beli terus dari Shaklee secara online, atau anda suka beli dari Pengedar Shaklee secara online.

 

ID Shaklee Cara Beli Shaklee Harga Ahli

 

 

Cara Beli Shaklee Online

Cara nak beli produk Shaklee secara online ada dua cara dan anda perlu tahu perbezaannya supaya anda boleh buat pilihan.

1) Beli Shaklee Online menggunakan borang order Shaklee eSell – order 100% diuruskan oleh Shaklee HQ

2) Beli Shaklee Online menggunakan borang order dari Pengedar Shaklee – Order diuruskan oleh agent Shaklee.

Apakah perbezaan kedua-duanya?

 

Pilihan 1 : beli guna borang order eSell Shaklee

Jika anda pilih pilihan 1 iaitu beli menggunakan borang order Shaklee eSell  :

  • order anda akan diuruskan 100% oleh Shaklee HQ tanpa perlu melalui Pengedar atau Agent Shaklee.
  • anda mendapat kadar rata pos iaitu hanya RM11 sahaja untuk berapa berat pun produk Shaklee yang anda beli.
  • Urusniaga anda 100% dijamin oleh Shaklee Malaysia
  • Jaminan produk sampai kepada anda
  • Jaminan stok fresh dan terkini dari Shaklee

 

 

Beli Shaklee Online

Beli Shaklee Online Dari Shaklee HQ sekarang guna Borang Order Shaklee eSell

Pilihan 2 : beli guna borang order Pengedar Shaklee

Jika anda pilih pilihan kedua pula,

  • anda membuat pembelian melalui Pengedar Shaklee.
  • kelebihannya ialah anda mendapat consultation dari Shaklee Independent Distributor.
  • Anda perlu membayar kos pos mengikut kadar poslaju. iaitu mengikut jadual di bawah

 

Beli Shaklee Online Ordering

Beli Shaklee Online Order Dari Pengedar Shaklee

 

 

Borang Order Shaklee Untuk Beli Shaklee Secara Online

Borang Order Shaklee Untuk Beli Shaklee Secara Online

Bismillahirrahmanirrahim,  assalamualaikum. Entry ini menyediakan borang untuk anda beli Shaklee secara Online. Cara nak beli Shaklee secara online menggunakan borang Shaklee adalah dengan mengisi borang order di bawah. Kami menggalakkan anda menggunakan borang eSell Shaklee berbanding borang ini kerana eSell lebih mudah dan direct berurusan dengan Shaklee.

Shaklee Online Order

Cara Beli Shaklee Online Guna eSell

Namun sekiranya anda lebih selesa guna borang order Shaklee biasa,  boleh isikan borang berikut :

Hubungi 013-3101221 sekiranya terdapat sebarang persoalan untuk beli produk Shaklee secara online.