Kenapa ESP Shaklee bagus untuk sarapan, student dan diabetes

Tiap kali breakfast ESP teringat ayah saya bancuh ESP untuk kami adik beradik sebelum gi sekolah

Alhamdulillah sekolah dulu takde insiden ngantuk2 dan penat2

Alhamdulillah bertenaga dari masuk sekolah sampai balik sekolah

Sampai la duk asrama pun sarapan ni je gi sekolah

Kat uni pun sama

Bila sekali sekala sarapan berat, terasa beza sangat, badan cepat penat, ngantuk dan macam2 lah

Bila ingat balik nape masa makan ESP tak camtu sedangkan ESP ni cecair

Sepatutnya makan nasi lemak la lagi bertenaga

Rupanya sebab faktor glycemic index/GI : kadar tenaga dibebaskan dalam darah oleh sesuatu makanan

GI tinggi maksudnya makanan tu bebaskan tenaga (sebenarnya gula) sangt cepat dalam darah

Contohnya makan nasi lemak mmg byk tenaga tapi sekali dia release habis semua kalori yang ada

Tapi makanan GI rendah contohnya ESP ni

Dia bebaskan tenaga/gula slowly dalam darah

So badan kita dapat bekalan gula / tenaga yang sedang2 saja tapi untuk jangka masa yg panjang

Patutlah ESP ni elok sgt utk orang kencing manis dan juga untuk student

Ye la budak pegi sekolah mana boleh berulang makan macam kita

Kalau makan berat sgt dalam class ngantuk lagi, tengahari dah lemau dalam class

Kalo org diabetes lagi la kena amik makanan low GI macam ESP ni

Kalau tak gula memang naik la dalam darah lepas sarapan

Tu yang test gula asik fail je

Hihihi

Ok its my ESP time

Yummy creamy ESP sedapppppnyaaaa

Kebaikan Ostematrix Shaklee dan Testimoni dari saya

Kebaikan Ostematrix Shaklee dan Testimoni dari saya

Pengalaman saya makan supplement kalsium Shaklee ni dah lama. Dulu namanya bukan Ostematrix Shaklee tapi Calcium Magnesium. Masa tu umur saya pun masih muda belia lagi, baru 12 tahun (sekarang dah 32 tahun). Ayah saya bekalkan suplemen kalsium Shaklee ni untuk kitorang adik beradik. Masa tu tak alert sangat apa kebaikan dan kelebihan Ostematrix Shaklee ni yang saya tau  badan memang segar dan cergas, dan paling best ialah saya sangat senang bangun pagi.

Ostematrix Shaklee

Ostematrix Shaklee iaitu pil supplement kalsium Shaklee. Ada juga yang eja Osteomatrix.

Masa dulu zaman tahun 90-an kami panggil namanya Calcium Magnesium. Pil kalsium bulat warna putih itu menjadi kewajipan untuk kami ambil setiap kali sebelum tidur. Saya taat je ambil supplement kalsium ni sampailah zaman university, masa tu namanya tukar jadi Ostematrix.

Kebaikan yang saya rasai hasil konsisten ambil Ostematrix Shaklee.

1) Gigi sangat kuat. Alhamdulillah, saya tak pernah tahu pun perkara ni sehingga usia 27 tahun. Masa tu dah ada 2 anak dah. Hihihi. Saya pergi jumpa dentist sebab tiba-iba da keluar satu gigi geraham berlapis. Masa dentist nak cabut geraham yang lama tu, dentist sebut. “Gigi u ni kuat betul akarnya, ini gigi susu rupanya, umur dah tua pun masih kuat”

 

Terkejut la saya masa tu, Ada ke umur 27 tahun masih ada gigi susu, boleh geng dengan anak sulung dah waktu tu…hihihi. Masa tu dentist tu kata saya ni mesti kuat minum susu, padahal tak pun, saya masa kecil dulu orang susah duduk kawasan Flat Sri Kota masa kecik, membesar sama macam budak melayu lain…takde la macam anak orang putih yang hari-hari minum susu.. saya masa kecik selalu makan jajan.. hihihihi.

Ostematrix Shaklee

Alhamdulillah gigi kuat dan tak luruh / gugur pun masa pregnant berkat makan Ostematrix Shaklee dengan konsisten

 

2) Elak sembelit masa hamil – alhamdulillah yang ni yang saya sangat bersyukur. Rata-rata bila dah jadi mak ni saya dengar komen kawan-kawan semuanya sembelit masa hamil. Ada pregnant mom yang sembelit teruk sangat sampai keluar buasir. Dah la buasir keluar pastu berdarah pulak tu. ALLAHu akbar, memang banyak la pahala ibu hamil ni…

 

Saya tak merasa begitu. Alhamdulillah. Bila dah mula share kebaikan Shaklee ni, saya belajar dan baca rupanya magnesium yang ada dalam suplemen Ostematrix Shaklee ni membantu usus bergerak dengan konsisten dan sihat walaupun semasa hamil. Sebab tu le ibu yang ambil kalsium Shaklee Ostematrix selamat dari mengalami sembelit. Alhamdulillah.

Cara elak sembelit semasa hamil

Bebas dari Sembelit dan buasir semasa hamil dengan istiqamah makan Ostematrix Shaklee 

 

3) Elak kejang masa hamil – ni pun satu rahmat dari ALLAH, alhamdulillah. takde kejang-kejang kebas-kebas yang biasanya di alami oleh ibu hamil. Mungkin berkat saya konsisten makan pil kalsium Ostematrix Shaklee ni 4 biji sebelum tidur setiap hari.

 

4) Bebas dari bengkak kaki dan sembab masa hamil – banyaknya cerita masa hamil je ye. Alhamdulillah ini antara yang saya rasa amazed. Setakat 5 kali pregnant ni, alhamdulillah saya belum pernah alami kaki bengkak atau edema masa hamil. Malah badan dan muka pun tak sembab.

 

Kalau orang tengok, orang tak tau saya pregnant kot, orang ingat saya ni perut buncit biasa je sebab gemuk agaknya…hihihi… masa bersalin anak ketiga baru saya tahu yang mak yang mengandung ni biasanya akan alami kaki bengkak atau edema. Bila saya cerit saya tak pernah alami, orang tak percaya pun..hihi takpe pun kalau diorang tak percaya sebab ALLAH tahu… kalau kaki ni tak aurat nak je amik gambar kaki sendiri dan share…macam pelik je kan..hihihi

 

5) Pembuangan lawas dan lancar di toilet – ini adalah kebaikan yang di alai sepanjang masa tak kisah la masa pregnant atau tidak. Ambil 4 biji sebelum tidur, pukul 5 pagi je dah rasa nak membuang. Alhamdulillah tak perlu nak meneran pun, bernafas je atas bowl dan lawas je perjalanan bahan buangan. Barulah rahim pun sihat dan cantik bila kita orang perempuan ni tak meneran-neran sokmo. Tahukah kita wahai wanita, setiap kali kita meneran-neran walaupun untuk buang air, rahim kita akan affected…. ha itu sebab nanti ada kes rahim turun dan sebagainya. Nak elak perkara ni, elakkan sembelit supaya tak perlu meneran-neran masa buang air.

 

6) Tidur lena dan mudah bangun pagi : siapa yang suka bila tidur lewat pun kita mudah nak bangun pagi untuk solat subuh dan bersiap untuk tugas harian? Saya sangat suka :) Bestnya makan Ostematrix ni ialah dia bagi kita punya otot fully relax masa tidur tu. Segala tekanan dan stress yang dialami masa siang hari, akan di redakan masa kita tidur inshaaALLAH, jika kita makan kalsium. Sebabnya kalsium Ostematrix Shaklee ni ada sifat natural tranquilizer. Bila kita tidur dengan otot yang benar-benar rehat, nak bangun pagi pun senang, Itu rahsianya kenapa ramai orang yang makan Ostematrix Shaklee komen diorang senang bangun pagi, walau tidur 4 jam je tapi bangun pagi tu rasa segar. alhamdulillah.

 

Itulah sedikit sharing testimonial saya sendiri berkenaan kelebihan dan kebaikan yang saya rasai hasil mengambil Ostematrix Shaklee sebagai supplement kalsium saya.

 

Jika ada sebarang pertanyaan anda boleh hubungi saya di 013 310 1221

 

 

Terima kasih kerana sudi membaca :)

 

 

PENGEDAR SHAKLEE DI CHERAS, BANDAR TUN HUSSEIN ONN, BANDAR TUN RAZAK

Bisnes MLM bagus ke buruk – kenapa saya pilih MLM

Bisnes MLM bagus ke buruk – kenapa saya pilih MLM

Saya pernah buat banyak bisnes. Saya pernah menjadi Top 3 affiliate yang mana saya seorang sahaja IM wanita dalam 10 yang lain adalah IM jejaka tua dan muda. Saya juga pernah menjadi gold trader. Banyak bisnes yang saya dah buat dan berhasil, tapi akhirnya bisnes MLM yang saya jatuh hati…kenapa?

Multi Level Marketing illustration design over white

 

 

jika nak cakap kerana RM

Daily profit saya masa jadi gold trader lagi banyak dari apa saya buat hari ini

Bonus Affiliate pun boleh jadi sama banyak dengan bonus Shaklee saya sekarang jika dikumpulkan semua affiliate yang saya buat

So kenapa saya decide untuk ‘kahwin’ dengan MLM Shaklee to be specific?

Sebab

SELAIN DARIPADA ASPEK DUNIAWI yang saya nampak iaitu MLM adalah pipe atau passive income yang boleh menjadi pencen dunia,

ada satu perkara paling jewel and gem yang ada dalam bisnes MLM :

Hanya dalam MLM ada satu perkara paling mahal yang boleh saya buat untuk profit dari dunia sehingga dalam kubur inshaaALLAH

iaitu : membangunkan jiwa-jiwa yang tidur agar bangkit dan memberi manfaat kepada jutaan manusia lain pula

dalam nak membangunkan jiwa-jiwa ini

SAYA PERU BANGKIT DAHULU

saya perlu PERBAIKI DIRI DAHULU

saya perlu JADI BAIK dahulu sebelum memimpin manusia lain

secara tak langsung, dalam menjalankan bisnes MLM SHaklee saya terpaksa jadi lebih baik dari sebelum-sebelum ini dalam semua aspek….

ini bukan sesuatu yang saya pernah jumpa dalam bisnes lain yang saya buat

cabaran dalam MLM bukan mudah

kerana nak membangunkan jiwa manusia adalah sesuatu yang hanya ALLAH boleh gerakkan hati-hati ini untuk bangkit

tetapi dengan kesedaran bahwa ALLAH melihat ikhtiar dan setiap amal kebaikan yang kita kongsikan dan diamalkan oleh orang lain akan menjadi pohon pahala untuk perjalanan di akhirat yang abadi

maka saya pilih untuk terus di sini

ada kebahagiaan yang saya jumpa di sini disebalik pahit wasabi bisnes MLM yang saya tempuhi

Terima kasih sifu2 IM dan SD yang banyak berjasa (semuanya lelaki)

hanya ALLAH dapat membalas jasa kebaikan kalian

Alhamdulillah, terima kasih ALLAH atas segala nikmat dan hal..

 

PROMOSI COLLAGEN SHAKLEE TERLAJAK LARIS 2014

PROMOSI COLLAGEN SHAKLEE TERLAJAK LARIS 2014

Tengah-tengah sedap bercoaching staff Shaklee datang : “Master, ada news ni, ada Promosi Collagen Shaklee beli 3 kotak free 1″. Tergamam saya, terkejutttt!! Dah le Vitamin C Sustained Release 500mg ada promo beli 6 free 1, Vitamin E grapeseed extract with selenium pun ada promosi buy 6 free 1

Lepas tu beli 2 botol vitamin C atau Vitamin E dapat jimat 5%

Tiba2 tengah-tengah bulan Shaklee bagi lagi atu promo yang sangat extravaganza SHAKLEE COLLAGEN POWDER BELI 3 FREE 1

Postpone lunch kejap, kena pegi tanya staff betuL-betul ni, sampai bila promosi Collagen ni berlangsung. Confirm kawan-kawan FB saya dan pembaca blog semua tengah ketar tangan tak sabar nak order Collagen dengan saya nih…

sabarrrr

tunggu dulu

biar saya tanya sat

kut2 la ada lagi info yang best-best kan?

 

Lepas dah tanya….

 

 

 

CONFIRM PROMOSI SHAKLEE COLLAGEN POWDER BELI 3 FREE 1

Collagen bertaraf Premium di dunia iaitu COLLAGEN SHAKLEE sekarang sedang ada offer JIMAT MURAH TERLAJAK JIMAT
Beli 3 box Collagen Shaklee dapat :

(y) FREE 1 Kotak Collagen Shaklee (Jimat RM298)

(y) FREE KEAHLIAN SHAKLEE SEUMUR HIDUP (JIMAT RM75)

(y) CASH REBATE RM28 (Boleh makan Pasta Aglio Olio ni dengan RM28)

Semput dah bermula, berduyun-duyun existing customer order…semua takut HABIS STOCK sebab confirm seluruh Malaysia pun berduyun-duyun tengah order Shaklee dengan Siti Salwa binti Zainal Abidin ni
hehehehe

Customers, u all akan dapat special gift lagi dari kitorang sebab kami pun excited nak GIVE AWAY banyak2 macam Shaklee tengah buat sekarang

Yang nak bayar pakai CREDIT CARD meh pm cepat sementara saya belum semput ni sempat le nak buat invoice (inshaALLAH tak semput lah sebab excited sangat ni dengan promo Shaklee yang super best nih)

 

Promosi Shaklee Collagen Powder Beli 3 free 1

 

 

 

Oooppsss jangan lupa selain COLLAGEN :
Vitamin C shaklee pun on Promotion, beli 2 botol pun dapat jimat, beli 6 botol bukan saja jimat tapi dapat free sebotol lagi….

Vitamin E pun promo sama macam vitamin E kat atas…
Ohhh nampaknya macam Shaklee nak membantu manusia2 di Malaysia yang raaaaaamaaaai sangat nak putih dn mulus dengan bagi COLLAGEN, VITAMIN C dan VITAMIN E harga terlajak runtuh dengan PROMOSI SHAKLEE ni
p/s : hmmm patutlah mak saya tegur semalam, kulit kakyong dah putih dan merah2 sikit lah, pakai apa?
lately saya makan Vitamin C 8 biji sehari untuk assist iron absorption dan elak flu…tak sangka le pulak dapat kulit makin cerah *wink*wink*
ok lah nak layan customers jap
ada golongan suami yang nak order untuk wife diorang sebelum GST katanya…hehehe macam2

 

 

Jangan lupa semak Promosi Shaklee Disember 2014 k

PROMOSI SHAKLEE DECEMBER 2014 : Vitamin C dan Vitamin E

Walaupun lambat, nak jugak update tentang Promosi Shaklee bulan Disember 2014 ni. Teringat masa hari Isnin 1 December 2014, semua Pengedar Shaklee seluruh Malaysia berdebar-debar menunggu apakah Promosi Shaklee bulan ni.

Sekali bila Shaklee announce… tadaaaaaa : nak pengsan kami baca mesej Shaklee : Bulan December 2014 Shaklee bermurah hati bagi DOUBLE PROMOTION tau!

PROMOSI SHAKLEE DEC 2014 : VITAMIN C 500mg SUSTAINED RELEASE dan VITAMIN E (WITH SELENIUM AND GRAPESEED)

Ooopps…silap silap, bukan DOUBLE PROMOTION tapi QUADRAPLE PROMOTION rupanya yang Shaklee bagi.

Apa tu Quadraple Promotion?

Quadraple tu ialah 4 kali lipat atau 4 kali ganda.

Macam mana pulak Shaklee bagi Promosi berganda-ganda masa December ni?

Saya pun tak sure tapi rasa-rasanya Shaklee nak bagi peluang ramai pengguna Shaklee untuk dapatkan Vitamin C dan Vitamin E Shaklee (antioxidant vitamin ni) pada harga super murah.

 

So back to question, camne quadraple promotion ni?

 

Begini.

 

Biasanya setiap bulan Shaklee buat Promosi beli 6 free 1 kan? dan biasanya 1 produk je yang ada promosi beli 6 free 1 ni.

 

Tapi kali ni, Shaklee bagi 2 produk yang da Promosi Beli 6 Free 1 pada bulan Disember 2014 ni

 

Dua produk itu ialah Shaklee Vitamin C 500mg Sustained Release dan Shaklee Vitamin E 400 i.u (with selenium and grapeseed)

 

so dua promosi Shaklee bulan ni ialah :

 

1) Beli 6 Vitamin C dapat 1 botol lagi Vitamin C percuma! (as if Beli 6 dapat 7 gitu)

2) Beli 6 botol Vitamin E Shaklee dapat 1 botol Vitamin E percuma (sekali lagi beli 6 dapat 7 botol)

 

 

Promosi Shaklee Disember 2014 Vitamin C 500mg Sustained Release dan Vitamin E beli 6 free 1 beli 6 dapat 7

Promosi Shaklee Disember 2014 Vitamin C 500mg Sustained Release dan Vitamin E beli 6 free 1

 

Lagi jimat tentacle jimat ialah jika beli Vitamin E 6 botol, bukan saja dapat percuma 1 botol. Kita juga akan dapat :

 

a) Free membership seumur hidup – keahlian percuma sepanjang hayat, jimat RM75

b) dapat cashback dalam RM30 / cash rebate atau pulangan tunai RM30

c) special dari kami sebagai Master Coordinator Shaklee dari blog ini, pun ada special free gift untuk yang beli Vitamin E 6 botol ni (ehem…beli vitamin C 6 botol pun dapat jugak gift ni ye ;) )

 

Lagi 2 promo pulak apa dia?

 

Ok Promo yang lagi 2 ialah : bagi yang rasa belum nak beli 6 botol terus, maybe nak beli sikit je tapi still nak dapat harga murah dan jimat dari Shaklee, promosi ke seterusnya ialah :

 

3) Beli 2 botol Vitamin C dapat diskaun 5%

4) Beli 2 botol Vitamin E dapat diskaun 5 % jugak

 

Nak senang jom tengok gambar promosi Shaklee bulan disember dalam gambar yang Shaklee bagi ni

 

Promosi Shaklee Disember 2014 Vitamin C 500mg Sustained Release dan Vitamin E beli 2 jimat 5

Promosi Shaklee Disember 2014 Vitamin C 500mg Sustained Release dan Vitamin E beli 2 jimat 5%

 

 

Best kan?

 

 

Lagi-lagi tahun epan dah nak execute GST, lagilah kena berjimat cermat. Harga Shaklee pun bakal naik lepas GST (sebab GST, semua barang pun naik harga, dah nama Goods and service tax), so inilah masanya nak grab peluang beli dan stock Shaklee untuk penjimatan yang jimat berkali ganda.

 

Ehemm kalau daftar jadi ahli Shaklee lagilah murah terlajak murah, jimat terlajak jimat gitu ;)

 

Nak daftar jadi ahli Shaklee? pastikan daftar dengan orang yang tepat ya :) nak tahu macam mana? tunggu entry esok lah pulak ya ;)

 

Jumpa lagi esok

 

Assalamualaikum <3

 

SEL KANSER HODGKIN LYMPHOMA MEMUSNAHKAN DIRI SENDIRI DENGAN RESVERATROL

SEL KANSER HODGKIN LYMPHOMA MEMUSNAHKAN DIRI SENDIRI DENGAN RESVERATROL

Semalam saya mendapat mesej dari seorang lelaki yang mengidap kanser Hodgkin Lymphoma tahap 3, beliau masih muda dan sangat kuat semangat juangnya.

Beliau seorang yang bijak dan positif. Sudah 2 tahun berjuang menentang cancer Hodgkin Lymphoma tersebut tampa rawatan kemoterapi. Menurut beliau, beliau yakin bahawa nutrisi dan minda positif yang boleh merawat penyakit kanser.

 

hodgkin lymphoma

Oleh kerana beliau memilih untuk mendapatkan Shaklee untuk bebas dari kanser tersebut, saya perlu membuat bacaan dan kajian serta ulangkaji sebelum meberi sebarang cadangan.

Alhamdulillah dalam pengkajian saya, ALLAH menemukan saya dengan penemuan hebat berikut :

 

 

 

RESVERATROL HODGKIN LYMPHOMA CANCER KAJIAN KLINIKAL 1

Kajian perubatan yang diterbitkan

RESVERATROL MENYEBABKAN SEL KANSER HODGKIN LYMPHOMA MEMUSNAHKAN DIRI SENDIRI

Kajian Klinikal oleh Unit Hematologi Jabatan Onkologi sebuah university di Italy mendapati bahawa :
Kadar atau dose Resveratrol yang sangat tinggi menyebabkan sel kanser hodgkin lymphoma pada pesakit kanser hodgkin lymphoma ‘membunuh diri sendiri’ / memusnahkan diri sendiri

resveratrol hodgkin lymphoma

Rajah menerangkan bagaimana proses sel yang rosak memusnahkan diri sendiri berlaku

Hasil kajian ini telah diterbitkan dalam jurnal perubatan pada tahun 2012
Malah terdapat banyak kajian seumpamanya dijalankan berkenaan resveratrol dan kesannya ke atas sel kanser Hodgkin Lymphoma

 

Khabar baik buat pesakit kanser dan kanser Hodgkin Lymphoma

ini adalah khabar baik dan sinar harapan buat pesakit kanser….

kita biasa dengar, semua orang ada sel kanser
apa yang menyebabkan seorang tu disahkan mengidap kanseR dan orang lain tidak

adalah bergantung kepada keupayaan sistem pertahanan badan untuk memusnahkan sel kanser tersebut

 

Apoptosis_B

sistem pertahanan badan yang sihat dan kuat dapat menjalankan proses pemusnahan sel rosak (termasuk sel kanser) dengan sendiri
namun, dengan tekanan pencemaran dan juga free radicals, menyebabkan lama-kelamaan sistem pertahanan badan jadi lemah dan tak mampu nak musnahkan sendiri sel-sel yang rosak (sel kanser)

 
lama kelamaan sel kanser menjadi semakin banyak dan kuat, mengambil oksigen dan makanan dengan agresif berbanding sel normal
lalu terjadilah kanser dan semakin lama semakin berkembang kepada tahap lain.

 

sel rosak akibat radikal bebas free radicals

 

sebab itulah secara rawatan perubatan biasa, pesakit kanser perlu menjalani kemoterapi untuk membunuh sel kanser tersebut, malangnya dengan kemoterapi, sel yang sihat termasuk sistem pertahanan badan turut mati!

Kerana itulah pesakit yang menjalani kemoterapi biasanya akan mendapat kesan sampingan seperti jangkitan kuman pada paru-paru dan pelbagai lagi kesan sampingan yang menyebabkan tubuh pesakit semakin lemah

Ini kerana setelah kemoterapi, semua sel yang sihat yang sepatutnya melindungi tubuh dari jangkitan kuman dan patogen lain turut mati.

 

VIVIX SHAKLEE HODGKIN LYMPHOMA CANCER LUNG CANCER

Kajian perubatan lain yang menunjukkan sel kanser direncat dan proses metastasis kanser paru-paru turut direncat dengan Resveratrol

 

Kerana itu saya mengatakan bahawa penemuan tentang Resveratrol untuk mengembalikan proses semulajadi tubuh yang menyebabkan sel rosak termasuk kanser memusnahkan diri sendiri ini, sebagai khabar baik!

 

 

Vivix Shaklee : pati Resveratrol yang menandungi berpuluh kali ganda resveratrol dari jus biasa

Bila sebut RESVERATROL, terus saya teringat Vivix Shaklee. Ini kerana Vivix Shaklee mengandungi lebih banyak dan lebih pekat RESVERATROL berbanding jus resveratrol.

Malah setiap sudu kecil VIVIX SHAKLEE mengandungi 5000 ORAC antioxidant yang sangat diperlukan oleh pesakit kanser terutamanya.

Mungkin inilah sebabnya sel yang menerima RESVERATROL dapat kembali menjalankan aktiviti memusnahkan sel yang rosak secara semulajadi.

VIVIX SHAKLEE RESVERATROL

 

Namun begitu oleh kerana seperti yang disebut dalam journal perubatan berkenaan, dosage yang tinggi diperlukan untuk mengembalikan proses berkenaan, saya cadangkan pesakit Hodgkin Lymphoma yang ingin berikhtiar dengan RESVERATROL melalui VIVIX SHAKLEE untuk menjalani proses VIVIX DETOX

 

 

VIVIX SHAKLEE RESVERATROL KANSER HODGKIN LYMPHOMA

VIVIX SHAKLEE MENGANDUNGI LEBIH BANYAK RESVERATROL, 100 KALI LEBIH BANYAK DARI PATI JUS RESVERATROL

Maklumat lanjut akan saya terangkan secara personal dengan anda agar anda dapat penerangan lebih terperinci mengenai proses ini.

Akan saya terangkan caranya apabila anda hubungi saya di 0133101221

Saya rasa amat teruja untuk berkongsi berita baik ini dengan harapan ia dapat membantu pesakit berkaitan sembuh dan akhirnya bebas dari kanser dan dapat hidup sihat dan panjang umur bersama keluarga tersayang…..amiiin

 

 

Itulah juga doa kami buat tuan yang menghubungi kami semalam.

 

Kami yakin dengan semangat dan minda positif beliau, disertakan dengan pengambilan dose resveratrol yang tinggi inshaaALLAH beliau pasti sihat dan bebas dari kanser dan dapat menjalani kehidupan yang sihat dan bertenaga bersama keluarga tercinta, amiiin

 

Alhamdulillah gembira rasanya bila diberi peluang oleh ALLAH untuk bertindak sebagai Pengedar Shaklee yang bertanggung jawab, berilmu dan berkualiti melalui artikel ini

Semoga artikel ini membantu jutaan pembaca mendapat kehidupan lebih sihat dan bebas kanser, amiin

Pesanan buat Penegdar Shaklee yang membaca artikel ini : Pengedar Shaklee lain dibenarkan menerbitkan semula artikel ini dengan memberi kredit LINK kepada artikel ini. Sekiranya anda melakukan sebaliknya, ALLAH maha melihat dan malaikat raqib dan atid tidak pernah berhenti mencatat :)